SHOWBIZ Surpriză totală. Cine este noua iubită a lui Ion Țiriac.

Surpriză totală. Dragostea nu ține cont de vârstă, lucru ce nu l-a împiedicat pe Ion Țiriac să se îndrăgostească la cei 81 de ani. Și ea este celebră, însă nu se află pe aceeași linie cu celebrul milionar.

În mediul online circulă zvonul că presupusa iubită a lui Ion Țiriac ar fi Irina Deleanu. Ea are 45 de ani și este președinta Federației de Gimnastică Ritmică din România. De-a lungul timpului, aceasta a mai fost căsătorită. Nu o dată, ci de trei ori. Este posibil să meargă la altar pentru a patra oară dacă relația cu Ion Țiriac ar fi credibilă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Revista Capital, Ion Țiriac a oferit și câteva lecții importante de viață.

Țiriac: „Spre deosebire de mulți sunt și destul de deștept”

“Eu am fost puțin mai norocos decât alții, e în regulă, ziua mea nu a avut niciodată 24 de ore, întotdeauna a avut 26 până la 28. Se întâmplă, nu aș sfătui pe nimeni să facă ce am făcut eu. Nu merită, nu are niciun rost. Foarte probabil că stând în scaunul ăsta pot să fiu și megaloman și ingrat, dar nici pe copiii mei nu i-aș sfătui să facă ce am făcut eu.

Totuși, eu spre deosebire de mulți sunt și destul de deștept. Întotdeauna am spus: Domnule, sunt foarte inteligent într-o singură situație, când îmi dau seama că sunt prost. Când îmi dau seama că sunt prost iau pe altul, de ce trebuie să fac eu. Uite, majoritatea se încăpățânează să facă ei.

Și totuși, în România principala problemă este că noi nu avem pe unul care să stea în picioare. Și atunci, eu nu sunt nici PSD, nici PNL, nici nimic. Iar întrebarea este, e Viktor Orbán Hitleristul Europei? Deocamdată el apără interesele Ungariei de la A la Z și, cu tot respectul, când se duce la Bruxelles, stă în picioare. Și atunci cum să-l critici pe Orban? Pe mine mă stupefiază și treaba asta. Nu sunt toți perfecți.

Dar este el imperfect pentru că a făcut un contract cu Putin de 3 miliarde. Dar câte miliarde credeți dumneavoastră că are Germania cu Rusia în fiecare an? Multe de tot. Evaluați numai contractul Nord Stream, al doilea gazoduct pe care îl fac acum. Nouă nu ne trebuie fricțiuni cu Rusia în ziua de astăzi. Pentru că este lângă noi, aici la 100 de km. Și, dacă se supără cumva și îți închide puțin robinetul, apare o problemă măricică. Și dacă nu înțelegi asta din funcția pe care o ocupi și nu te pricepi, mai bine lași pe altul”, a spus Ion Țiriac.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *