Și ei îi este rușine! Câte clase a terminat Andreea Mantea și care a fost primul ei job

Andreea Mantea este în prezent cea mai importantă vedetă de la Kanal D, emisiunea ei fiind lider de audiență. Dar puțini sunt cei care știu că bruneta nu a strălucit la fel de tare și școală.

Vedeta s-a născut chiar în București, pe 20 septembrie 1986. A absolvit liceul Sfântul Pantelimon, fiind o elevă mediocră și abia a luat nota 7.40 la bacalaureat, după ce era să pice proba orală de limba română, unde a obținut doar 5,5.

La scris, prezentatoare a stat mult mai bine și a luat 8.30. Au urmat apoi 9.60 la educație fizică, 8 la limba engleză, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85.

Lansarea din Libertatea și primul loc de muncă
Mai târziu, Andreea a apărut în ziarul Libertatea, ca fata de la pagina 5 și a câștigat și Miss Playboy, după ce a pozat complet goală. Fire ambițioasă, a vrut să aibă și studii superioare și a a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale la o facultate privată.

Imediat ce a terminat clasa a noua, la doar 15 ani, Andreea s-a angajat ca picoliță pentru a face bani. „După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis ca asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *