Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns la biserică! În scurt timp va începe slujba

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns la biserică! În scurt timp va începe slujba! Liderul Duduienilor va fi înmormântat astăzi!

Cele patru zile de priveghi s-au terminat, iar Emil Pian va fi înmormântat astăzi. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea a fost adus la biserica Sfânta Parascheva in Capitală.

Din imaginile obținute de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, se poate observa cum familia și apropiații scot sicriul din mașina mortuală.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns la biserică

De asemenea, au fost aduse și toate coroanele de flori. În fața bisericii, familia a pus tabolul cu chipul lui Florin Mototolea, iar în scurt timp va începe slujba de înmormânatare.

Sunt așteptate sute, poate mii de oameni pentru a-l conduce pe celebrul interlop pe ultimul drum. Încă de ieri oamenii legii au lansat un apel către membrii familiei, susținând că nu trebuie să fie un număr mai mare de 50 de persoane. Vom vedea în cele ce urmează dacă acest aspect va fi respectat.

Emi Pian a murit pe data de 4 august, după ce a fost înjunghiat de către rivalul său, Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.