Simona Gherghe cere ajutorul fanilor

Simona Gherghe este mamă cu normă întreagă, iar anul acesta va avea parte de o nouă provocare. Va fi prima iarnă în care copiii vedetei merg

la grădiniță, iar prezentatoarea simte că pregătirea din diminețile geroase o prinde … nepregătită. Aflată în impas, vedeta a cerut ajutorul fanilor.

Simona Gherghe le-a cerut fanilor și mămicilor care o urmăresc pe Instagram s-o ajute cu un sfat pentru perioada următoare.

Prezenatoarea se teme că nu este pregătită pentru diminețile geroase în care va trebui să-i pregătească pe copii pentru grădiniță, trezirea micuților fiind deja foarte dificilă și greu de realizat în timp util.

Simona Gherghe cere ajutorul mămicilor și fanilor

Vedeta a dezvăluit că, în prezent, pregătirea celor mici durează mai bine de o oră, timp în care fac doar lucrurile de bază. Astfel, Simona a recunoscut că se simte nepregătită penru prima iarnă în care copiii ei trebuie să meargă la grădiniță.

„Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă.

Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii

la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!”, le-a spus Simona Gherghe, prin intermediul InstaStories, urmăritorilor ei.

Vedeta este o mamă devotată
Vedeta are doi copii alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu. Băiețelul

a împlinit 2 ani la începutul lunii mai, iar fetița a sărbătorit împlinirea a 4 ani la finalul aceleiași luni.

Ambii copii au fost sărbătoriți cu surprize uriașe și petreceri ca-n

basme de mama lor, care le dedică tot timpul ei, atunci când nu se află la filmări. 

laur