Simona Gherghe trece prin momente cumplite! A decis să nu mai apară la emisiune

În urmă cu o zi, Simona Gherghe a lipsit de la emisiunea „Mireasa”, iar în locul său a fost Gabriela Cristea. De curând, prezentatoarea TV a postat o imagine emoționantă, dând, astfel de înțeles motivul pentru care nu a fost în ediția de ieri.

Simona Gherghe este activă în mediul online și își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa. Așa s-a întâmplat și astăzi, atunci când prezentatoarea TV a postat o imagine emoționantă, la o zi distanță de când nu a fost prezentă în emisiune
Simona Gherghe împărtășește cu fanii atât momentele plăcute, cât și cele dificile. Prezentatoarea TV trece printr-o perioadă dificilă, astfel că a fost nevoită să lipsească din emisiune, pentru a-i fi alături de fiul său, Vlad.

Pe Instagram, vedeta a distribuit o fotografie în care se poate observa că a ajuns de urgență, la spital cu fiul său, Vlad. Se pare că micuțul se confruntă cu probleme de sănătate, pentru că este cu perfuzia la mână.

Gabriela Cristea i-a ținut locul Simonei Gherghe

Telespectatorii au fost surprinși atunci când au văzut că Simona Gherghe nu va prezenta emisiunea, locul său fiind luat de Gabriela Cristea, moment în care a făcut și câteva precizări cu privire la absența vedetei.

Prezentatoarea TV spunea că Simona Gherghe are o problemă, de aceea nu a putut fi prezentă în emisiunea, așa că a rugat-o pe Gabriela Cristea să îi țină locul, până când situația va fi mai bună. Gabriela Cristea a mai spus că gazda emisiunii va reveni curând în platou, alături de concurenți.

Mă bucur să fiu astăzi aici alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și, cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa, dar, din păcate, știți cum este în viață, trebuie să alegi. Dacă nu poți să vii la job, se mai întâmplă, dar uite, de data asta ei îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău, în curând ea se va întoarce alături de voi”, a spus Gabriela Cristea, în ediția de ieri de la Mireasa.

laur