Simona Halep se căsătorește astăzi! Ce interdicție au primit cei 300 de invitați la nunta anului

Numărul 1 din tenis din România, Simona Halep, se pregătește de nuntă! Celebra sportivă se va mărita cu Toni Iuruc, cel cu care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani. Însă ce nume va purta Simona Halep, după căsătorie. Se pare că va încălca orice tradiție

Simona Halep și Toni Iuruc își vor spune Da, pe 15 septembrie, la Starea Civilă. Celebra sportivă și afaceristul așteaptă acolo aproximativ 300 de invitați. După momentul oficial al semnării actelor, urmează o petrecere într-un local de lux din Mamaia. Cât despre cununia religioasă, se pare că ar fi programată anul viitor, la București.

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

Însă toată lumea se întreabă ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc? Din primele informații, celebra sportive va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep.

Așadar, aceasta se va numi în acte Simona Halep – Iuruc, chiar începând cu 15 septembrie. Așadar, sportive a preferat să-și păstreze și numele de fată, fiind vorba de un nume deja celebru în lumea sportivă.

Astfel, Simona Halep a încălcat tradiția comunității machedonilor, care prevede ca soția să poarte doar numele soțului. ”Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep, tatăl sportivei, cu privire la ceremonia de la starea civilă a fiicei sale.

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de lux la Mamaia

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc joi, 15 septembrie, la Constanța, acesta fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din această toamnă. Petrecerea va avea loc la un local de lux din Mamaia. Așa cum era de așteptat, invitați de renume vor participa la nunta sportivei cu afaceristul Toni Iuruc. Aceștia au fost rugați să nu filmeze în timpul evenimentului și să nu ofere presei niciun detaliu privitor la nuntă. De asemenea, au fost rugați să nu ofere dar de nuntă, așa cum se obișnuiește, ci sunt încurajați să vină cu flori pentru mireasă.

Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piată. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră. Îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10.”, a declarat, recent, fostul primar din Bușteni, Emanoil Savin.

Printre cei care sunt așteptați la eveniment se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac sau președintele Klaus Iohannis. Potrivit primelor informații, mirii au trimis 300 de invitații.

Ilie Năstase este cel care a dat-o de gol pe Simona în legătură cu nunta sa. În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Ilie Năstase a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, Ioana Simion, care pe 15 septembrie face 46 de ani. Acesta nu a evitat nicio clipă răspunsul și a zis că a fost invitat la cununia Simonei Halep.

Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în 2019, relația lor începând în vara acelui an. Omul de afaceri aromân a însoțit-o pe tenismenă și la turneul de tenis de la Wimbledon.

laur