Simona Trașcă și individul obsedat de ea s-au luat la bătaie, în culise, după marea confruntare! Filmările halucinante cu cei doi/

Imagini halucinante cu Simona Traşcă şi individul obsedat de ea! Sătulă să audă minciuni, blonda l-a făcut praf şi a răbufnit! După marea confruntare, în direct, cei doi s-au luat la bătaie, în culise, iar noi avem filmările șocante!

Bărbatul obsedat de Simona Trașcă a adus-o la limita disperării pe blondină! După i-a declarat dragostea, George a cerut-o în căsătorie pe aceasta chiar în parcarea redacției Antena Stars! Nervoasă din cale-afară de gestul făcut de acesta, blondina l-a bruscat și i-a cerut acestuia sa recunoască faptul că nu a avut niciodată o relație cu ea, așa cum susține de când a apărut în lumina reflectoarelor.

„Recunoaște că nu ai avut nicio treabă cu mine. Recunoaște și te las în pace”, i-a cerut Simona Trașcă bărbatului obsedat!

După minute bune de discuții aprinse, Simona Trașcă a dezvăluit că îi este teamă pentru viața ei din cauza obsesiei pe care George a dezvoltat-o pentru ea și va fi pregătit întotdeauna pentru ce este mai rău.

„O să am în geantă mereu ceva. Mai bine să plângă mă-sa decât să plângă mama. Omul are o problemă…dacă se uită în ochii mei și minte”, a mai spus blondina.

Totodată, în momentul în care George a scos inelul din buzunar, Simona Trașcă a plecat din fața camerelor de filmat extrem de nervoasă și supărată de minciunile pe care, potrivit spuselor ei, le susține bărbatul.

„Mi s-a făcut rău de nervi și nu pot să mă manifest pentru că sunt în direct. Ce tupeu are! Vreau să mergem la detectorul de minciuni”, a insistat Simona.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *