SMILEY A APĂRUT LA „CHEFI LA CUŢITE”

Smiley și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la Cuțite, la Antena 1, deși el are contract cu Pro TV. A vrut, însă, să-i facă o surpriză Ginei Pistol cu ocazia zilei de naștere a ei.
Gina și-a sărbătorit onomastica prin muncă. Filmează noul sezon de la „Chefi la cuţite”, aşa că nu a stat deloc acasă. Iubitul a decis că trebuie să o surprindă cu ocazia aniversării, a împlinit 40 de ani. I-a cumpărat un tort superb şi s-a prezentat pe platourile de la Antena 1. Gina Pistol imediat i-a sărit în braţe când l-a văzut. De faţă au fost şi cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Nici Speak nu a lipsit, fiind coprezentator al emisiunii.

Smiley a apărut la „Chefi la cuţite”, de pe Antena 1, alături de Gina Pistol
Specială a fost ziua de 9 decembrie pentru Gina Pistol. Și-a aniversat ziua de naştere. „În această dimineaţă mă simt foarte răsfăţată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineaţa pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viaţă pe acest pământ şi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tangou din film, apoi un vals. Vă daţi seama că abia eram trezită din somn, abia ieşită din baie şi bineînţeles că am plâns”, a fost mesajul Gini Pistol,

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, potrivit apropiaților ei, a fost nevoită să mai anuleze din evenimente pentru a nu fi supusă stresului și oboselii. La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului: vor avea o fetiță!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *