SMILEY A PROMIS ASTA LA ÎNCEPUT DE AN ȘI SE ȚINE DE CUVÂNT: ”URMĂRIȚI-MI AVENTURA!”

Smiley anunța, la începutul anului, că va urma o dietă spectaculoasă, cu fructe și legume. 21 de zile ar ține aceasta, după spusele artistului, care a și început-o!

Cu kiwi, despre care a aflat că are multă vitamina C! Mai multă decât o portocală. ”Mă gândesc la ceva fructe exotice și legume proaspete… V-am zis că m-am apucat de regim, nu?”, suna ultima parte a anunțului pe cre Smiley îl făcea la început de an. Iar iubitul Ginei Pistol chiar se ține de cuvânt. Într-o ultimă postare pe Instagram, artistul a dovedit-o! ”Acum, la început de an, sunt hotărât să am un stil de viață cât mai sănătos. Timp de 21 de zile voi mânca zilnic câte un produs FRESH. Fresh nu înseamnă numai fructe și legume. Urmăriți-mi aventura pe stories zilele următoare. Încep cu kiwi, cică are mai multă vitamina C decât o portocală. Chiar, de când n-am mai mâncat…”, a fost anunțul lui Smiley.

Smiley a promis asta la început de an și se ține de cuvânt: ”Urmăriți-mi aventura!”
Smiley le transmitea un mesaj fanilor odată cu trecerea în următorul an. El a luat-o, atunci, în brațe pe iubita lui Gina Pistol și, amândoi, s-au arătat optimiști după ce un an 2020 a fost unul trăit în ”condiții deosebite”.

Ăsta este mesajul lui Smiley din dreptul fotografiei în care o strange la piept pe iubita lui însărcinată, Gina Pistol: ”01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!” Nu cu mult timp înainte, dar în precedentul an, artistul insera tot pe Instagram: ”Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *