Smiley, poveste neștiută!

Smiley, poveste neștiută ce are legătură cu familia lui! Tatăl artistului a suferit un accident cerebral, iar mama lui nu a vrut să-i spună!

Smiley, poveste neștiută! Artistul a trecut printr-o mare suferință despre care nu a vorbit până acum. Ei bine, acesta și-a deschis sufletul în fața lui Damian Drăghici, la podcast, unde a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și acesta care are legătură cu tatăl lui.

Cum a reacționat Smiley când a aflat că tatăl lui a făcut accident cerebral?
Smiley povestește despre legătura dintre piesa „Confesiune” și episodul cu tatăl său.

„Ai spus că era o piesă foarte importantă pentru tine, care a fost motivul?”, îl întreabă Damian Drăghici în podcast.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri.

În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ”Scrie, scrie, scrie!”. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: ”Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, i-a răspuns Smiley.

Damian Draghici a reușit însă să scoată de la Smiley povești atât despre carieră, adolescență, cât și din viața personală.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *