Șoc în lumea manelelor! Tzancă Uraganul are coronavirus!

Șoc printre maneliști! Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, că Tzancă Uraganul are coronavirus. Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, care face mereu furori cu piesele sale, se află în carantină!

Showbiz-ul românesc este, din nou, lovit de coronavirus. După ce fratele lui Florin Salam a fost confirmat cu temuta boală COVID-19, un alt manelist a „încasat” din plin lovitura. De data asta, este vorba chiar despre artist!

Tzancă Uraganul, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele de la noi, a fost infectat cu noul coronavirus. Spynews.ro a aflat informația, în exclusivitate.

Tzancă Uraganul, victima coronavirusului

Dacă credeai că artiștii noștri sunt imuni în fața temutului COVID, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Tzancă Uraganul, cântărețul cunoscut de toată țara, a fost infectat cu noul coronavirus, iar Spynews.ro va afla, în exclusivitate, și detalii privind starea cântărețului.

Între timp, un alt manelist celebru se confruntă cu problemele generate de infectarea cu COVID. Florin Salam își face griji zi și noapte pentru fratele lui, internat la „Matei Balș” după ce s-a îmbolnăvit cu virusul din China.

Fratele lui Salam mai suferă și de o altă afecțiune, extrem de gravă: diabet. Din cauza aceasta, familia lui se roagă la o minune și speră că va supraviețui.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *