Șoc în showbiz-ul nostru. După Bianca și Cruduța, încă o vedetă a fost ruptă cu bătaia de iubitul ei

Momente extrem de grele pentru Gabriela Cristoiu. Bruneta a trecut printr-un episod cu adevărat traumatizant. Gelozia iubitului turc a atins conte maxime iar tânăra a avut de suferit.
Vreme de câteva zile Gabriela Cristoiu a fost de negăsit, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că iubitul turc a sechestrat-o. Acesta a avut parte de un tratament inuman. A fost ținută închisă în casă, bătută și amenințată. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA DIN SPATELE GABRIELEI CRISTOIU! BRUNETA A FĂCUT DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. „M-AM TREZIT BĂTUTĂ”)
Calvarul pe care l-a trăit Gabriela a pornit de la gelozia excesivă a iubitului. Aceasta a fost acuzată că i-a fost infidelă, după ce un reporter al emisiunii Xtra Night Show a fost la ea acasă pentru a filma un interviu. Se pare că iubitul, cu mulți ani mai învârstă, a reacționat violent și și-a dezlănțuit furia asupra tinerei.
Gabriela Cristoiu, bătută și sechestrată
Deși a trecut prin unele dintre cele mai grele momente din viața sa, Gabriela Cristoiu este hotărâtă să treacă cu vederea întreg episodul. Tânăra nu vrea să își denunțe iubitul și a pus totul pe seama religiei și a felului în care acesta a fost crescut.
Mai mult, a mărturisit că acesta este un om periculos și probabil nu vrea să își creeze și mai multe probleme. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTOIU TRĂIEȘTE O NOUĂ DRAMĂ. IUBITUL EI MILIONAR A FOST UCIS DE CORONAVIRUS: „A MURIT GÂNDINDU-SE LA MINE”)
„Când am ieșit din casă, am apăsat butonul de la lift. Din lift a ieșit un domn, noul meu iubit. El a venit și m-a bătut în fața liftului, a crezut că eu aveam vreo relație cu Horațiu. Mi-a dat o palmă. El este de origine turca. M-a terorizat psihic, timp de trei zile.
M-a închis în casă, mi-a pus mâncare la ușă. M-a închis în casă cu cheia. Două zile am stat închisă în casă. Eu puteam să fac ceva, să țip, să bat în pereți, dar am ales să nu fac asta, să nu am probleme. Musulmanii sunt foarte geloși. El este un om periculos. Am evadat spunând că merg la magazin să iau să fac de mâncare”, a declarat Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *