Şoferul care a dus-o pe Angela Balint la bancă rupe tăcerea! Amănunte şoc ies la iveală

Sorin, șoferul care a dus-o de mai multe ori la bancă pe Angela Balint înainte ca aceasta să dispară, a avut o primă reacție, după ce familia femeii îl acuză de moartea sa.

Şoferul care a dus-o pe Angela Balint la bancă rupe tăcerea
Amănunte şoc ies la iveală, în urma declarațiilor șoferului Sorin
După ce familia Angelei Balint l-a acuzat de moartea acesteia, șoferul Sorin, bărbatul care a dus-o la bancă pe aceasta înainte de dispariție, a decis să rupă tăcerea și să spună lucrurilor pe nume.

Sorin a povestit la Acces Direct cum a decurs ultima întâlnire cu femeia și spune că acuzațiile care îi sunt aduse de familia Angelei sunt nefondate.

Sorin a declarat că el și familia sa au un respect extraordinar pentru Angela Balint și că aceasta era o femeie foarte bună și credincioasă. De asemenea, bărbatul a declarat că o cunoaște pe Angela de mai bine de 20 de ani și că aveau o relație frumoasă de prietenie, ba chiar ajutându-se atunci când au avut nevoie.

În ceea ce privește starea Angelei Balint din ziua în care a dus-o pentru ultima dată la bancă, Sorin a declarat că aceasta era foarte agitată, tremura, declarându-i că este speriată din cauză că a trimis o sumă imensă de bani într-un cont greșit. Ba chiar l-ar fi rugat, spune acesta, să o împrumute cu bani.

”O cunosc de peste 20 de ani, eram prieteni de familie. Ne-am ajutat reciproc, era o femeie super de treabă. Ultima dată am văzut-o când am dus-o la bancă, nu mai știu data. Am lăsat-o la semafor, pentru că nu aveam loc de parcare la bancă. Ea mi-a povestit că a depus într-un cont greșit 5.000 de euro. Mi-a spus să-i fac rost de niște bani, tremura. I-am spus să mă sune când termine. Când m-a sunat, i-am spus că nu terminasem și mi-a spus că nu mă mai așteaptă și că a rezolvat acea problemă. M-a mai sunat, ulterior, și mi-a spus să-i caut de muncă în străinătate”, a spus Sorin.

Sorin, mesaj pentru familie

După ce Sorin și soția sa nu au luat parte la înmormântarea Angelei Balint, bărbatul a avut un mesaj pentru rudele femeii, transmițându-le condoleanțe și precizând că el nu are nicio legătură cu decesul ei. De asemenea, în ceea ce privește o posibilă relație, nu se pune problema, pentru că Angela Balint era o femeie foarte bună și nu și-ar fi înșelat niciodată soțul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *