Soluția de la bunica pentru curățarea toaletei. În câteva minute, baia va mirosi incredibil

Toată lumea este de acord cu faptul că nu este o treabă prea plăcută curățarea toaletei. Dintre toate treburile pe care le facem prin casă, aceasta pare să fie cea mai puțin plăcută de către toți oamenii. Multe persoane aleg o mulțime de soluții pentru acest lucru, deoarece există mulți microbi în această zonă și trebuie să rămână tot timpul curată.

Este foarte important ca toaleta să fie extrem de curată, pentru că bacteriile ne pot îmbolnăvi foarte grav.

Din păcate, soluțiile care se pot găsi pe piață pot cauza multe probleme, mai ales celor care au probleme respiratorii. Vaporii din aceste soluții pot cauza alergii, dar și probleme ale pielii, așa că se recomandă multă prudență în folosirea lor.

Norocul nostru este că există și o soluție naturală care se poate face și în casă casă pentru a face treaba cea mai grea din casă mult mai ușoară. Acest detergent de toaletă realizat în casă ajută la îndepărtarea mirosurilor, a mucegaiului și a bacteriilor.

Iată de ce ai nevoie pentru această soluție naturală:

-160 de grame de bicarbonat de sodiu

– 60 de ml de suc de lămâie
-1/2 lingură de oțet

– 1 lingură de peroxid de hidrogen(apă oxigenată de concentrație 3%, se găsește la farmacie)

– 15-20 de picături de ulei esențial preferat.

În bol adânc se amestecă bicarbonatul de sodiu cu sucul de lămâie. Acest amestec va crea o mică reacție, însă nu trebuie să vă speriați. Într-un bol separat se pun apa oxigenată și oțetul. Se pune ușor, picătură cu picătură soluția din primul bol în primul bol. Se adaugă apoi picăturile de ulei esențial.

Pune soluția într-o formă de silicon și folosește-o zilnic

Se folosește o lingură de silicon sau de lemn pentru a amesteca soluția. Se lasă peste noapte, apoi se pune într-un borcan lângă toaletă și se folosește la nevoie, pentru a curăța vasul de toaletă.

De asemenea, acest amestec se poate pune și într-o formă asemănătoare cu cea pentru gheață. Alegeți o matriță de silicon, apoi, când se usucă soluția se pot scoate bucățile și se pot adăuga într-un borcan.

laur