Sotii Stegaru revin la Acces Direct: “Ne vedem luni…”

Sotii Stegaru revin lin Bucuresti. Vulpita si Viorel si-au anuntat fanii ca revin la Acces Direct. Cei doi au spus ca deja au parasit satul natal

Veronica si Viorel Stegaru, au aparut luni in sir la Acces Direct. Emisiunea a fost difuzata la Antena 1. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost cea care a facut anuntul ca familia Stegaru  nu vor mai fi vazuti la tv.

“Astazi, dupa aproape opt luni, poate mai bine, de Vulpita si Viorel, pot spune oficial ca serialul s-a incheiat. Se bucura si cameramanii. Dar sa ma intrebati pe mine ce ma bucur!

Va spun sincer de ce ma bucur. Ma bucur dintr-un mare punct de vedere. Odata, ca ce e mult e prea mult. Nu dati cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie sa fac. Dar si dumneavoastra v-a placut!

Insa in weekend a venit doamna Ilinca si i-a luat cu trenul si a spus ‘Hai acasa!’ ‘Pai amandoi?’ ’Amandoi! Veronico, vii si tu. Am vorbit cu nea Dumitru, te iarta, te primeste. Haideti acasa, copilul are nevoie de voi, cica de doua zile plange de dorul mamei si-al tatalui’.

Chiar au plecat, o sa-i vedeti, poate o sa mai posteze si-o sa va tina la curent. S-au dus de buna voie. Ma bucur ca s-au intors acolo unde copilul ii asteapta, unde copilul trebuie dat la gradinita. S-au intors acolo de unde au plecat si unde au masa, casa, soacra care sa le spele, sa le calce.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.