Soțul a decis să ceară divorțul după ce a văzut această fotografie trimisă de nevasta lui pe Whatsapp! Este incredibil ce îi ascundea femeia

Tom și soția lui, Iris, erau căsătoriți de doi ani, dar din cauza locului de muncă a lui Tom, cei doi se întâlneau în special în weekenduri. Așa că foloseau intens telefonul și mesageria online pentru a comunica.

Știau amândoi că acestea nu erau cele mai fericite circumstanțe pentru un cuplu de tineri căsătoriți, dar erau deciși să își facă relația să meargă, chiar dacă se vedeau foarte rar.

Thomas era agent de pază și călătorea foarte des în străinătate, dar își iubea soția foarte mult și era decis să se mute undeva, într-un loc stabil. El muncise din greu de când o cunoscuse pe Iris, pentru că avea visul de a-și întemeia o familie alături de ea. Așa că a pus deoparte bani pentru a-și cumpăra o locuință, unde să fie mereu împreună.

Mai mult decât atât, chiar când ar fi împlinit doi ani de căsnicie, soțul voia să îi facă o surpriză iubitei lui: urma să îi spună că va cere să lucreze dintr-un singur oraș. Avea mulți ani de experiență, așa că era sigur că șefii lui îi vor accepta cererea.


Totuși, înainte ca acest lucru să devină realitate, Tom trebuia să mai stea plecat câteva zile, în Paris. Așa că vorbea cu soția lui pe Whatsapp, despre ce planuri aveau în acest weekend.

Dar totul s-a schimbat când soția lui i-a trimis o fotografie pe Whatsapp. Deși la prima vedere părea o poză normală, care o înfățișa pe soția lui stând pe pat, Tom a descoperit un detaliu care i-a schimbat viața pentru totdeauna… Multora li se pare o poză absolut normală, cu un pat, o femeie care stă lângă o chitară și lumina puternică a soarelui, dar această fotografie arată mult mai mult de atât!

Lui Tom i s-a părut că este ceva în neregulă cu acea fotografie, așa că a mărit-o cât a putut de mult. Atunci a descoperit ce era, de fapt, în neregulă. Sub pat, poți vedea cu ușurință mâna unui alt bărbat!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *