Spunea mereu ca aude voci in ureche! Ce au descoperit medicii cand i-au dat parul la o parte

Rachel Pyne a fost nevoita sa traiasca ani intregi punandu-i-se diferite diagnostice de catre medici pana sa se descopere ce i se intampla in organism.

Rachel Pyne, o femeie din Statele Unite, a trait toata viata cu „voci si sunete ciudate” pe care le auzea in ureche. Pe parcursul anilor a mers la zeci de medici si a primit zeci de diagnostice pana cand medicii au realizat ce are de fapt femeia.

Potrivit Hopkins Medicine, boala de care sufera Rachel se manifesta cu ameteli si sensibilitatea la zgomote din cauza frecventelor inalte ale auzului.

Cei care sufera de aceasta boala isi pot auzi organele interne cum se misca. In clipul alaturat, Pyne descrie cum isi aude constant bataile inimii si muschii gatului. La fel si in cazul ochilor.

Daca vreau sa ma intind in pat, nu ma pot uita la televizor si nu pot asculta muzica. Mi se pare ca sonor e prea tare”, a dezvaluit tanara.

Potrivit celor de la Hopins Medicine, boala de care sufera Rachel este una extrem de rara si se manifesta prin ameteli si sensibilitate la zgomote, din cauza frecventelor inalte ale auzului.

Astfel, sunetele ciudate pe care le auzea Rachel erau, de fapt, sunetele emise de organele ei interne. Femeia descrie cum isi poate auzi in mod constant bataile inimii, miscarile muschilor gatului, sau a ochilor.

Desi pare un lucru fascinant pentru multi, cei care au ghinionul sa sufere de aceasta boala traiesc lucruri ingrozitoare. „Daca vreau sa ma intind in pat, nu ma pot uita la televizor, sau asculta muzica. Mi se pare ca sonorul e prea tare”, a declarat tanara. Totusi, femeia se bucura ca a aflat de ce aude zgomotele ciudate si ca nu e vorba despre nimic paranormal.

laur