Ștefan Bănică Jr, profund îndurerat de moartea regretatului actor …

Anul 2020 continuă să fie din ce în ce mai urât! Vestea morții celebrului actor Vladimir Găitan a venit ca un șoc pentru toată lumea, fix când nimeni nu se aștepta la asta! Ștefan Bănică Jr, îndurerat profund de moartea regretatului actor, a postat pe rețelele de socializare un mesaj la adresa celui cu care a împărțit de mai multe ori scena teatrului românesc!

  • Ștefan Bănică Jr, profund îndurerat moartea regretatului actor Vladimir Găitan!
  • Mesajul transmis de actor pe rețelele de socializare!
  • Vladimir Găitan s-a stins din viață la 73 de ani!

Vladimir Găitan s-a stins ieri din viață, la vârsta de 73 de ani! Celebrul actor a pierdut lupta cu boala cumplită, cancerul sângelui. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, dar mai ales, pentru nume mari din industria teatrului din România! Printre ei și Ștefan Bănică Jr, care, profund îndurerat de moartea regretatului actor, și-a găsit puterea de a scrie câteva rânduri la adresa lui.

Ștefan Bănică: ”Colegul meu mai mare de la Teatrul de Comedie”

Bănică și-a amintit cu drag de momentele petrecute alături de Vladimir Găitan, dar mai ales, de clipele în care au împărțit aceeași scenă! Cuvintele de laudă au curs în lanț la adresa marelui actor, juratul de la ”X Factor” descriindu-l drept un ”om înzestrat cu blândețe și cu puterea de a îndura suferința”!

”A plecat ieri dintre noi Vladimir Gaitan, actorul al carui nume este legat de atâtea roluri frumoase in teatru și in film, colegul meu mai mare de la Teatrul de Comedie (cu care am avut plăcerea sa joc in “Revizorul” lui Gogol și “Pescărușul” lui Cehov ), dar, mai ales, OMUL, înzestrat cu blândețe, cu puterea de a indura suferința și întodeauna cu o vorba buna la el. Drum bun, Duțu!”, a fost mesajul postat de artist.

De asemenea, în secțiunea de comentarii, cei care l-au apreciat și l-au cunoscut pe Vladimir Găitan, s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje de condoleanțe și tristețe dedicate toate celui care a fost cândva unul dintre cei mai mari actori ai României!

Marele actor a debutat pe scena Teatrului de Comedie în anul 1972

Vladimir Găitan s-a născut la data de 2 februarie 1947, la Suceava și a debutat pe scena Teatrului de Comedie în anul 1972, unde a dat viață unui personaj în piesa de teatru ”Mutter Courage” de Bertholt Brech. De asemenea, a jucat și în piesele ”Trei surori” de A.P. Cehov (1975), ”12 oameni furioși” de Reginald Rose (1977), ”Cinema” de Jean Anouilh (1979), ”Pierrot” de Moliere (1980), ”Turnul de fildeș” de Viktor Rozov (1981).

Tragicul anunț a fost făcut de către actorul Vlad Rădescu, coleg al regretatului actor, într-o postare pe rețelele de socializare!

„Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a scris Vlad Rădescu în postarea de pe Facebook.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.