STELIAN OGICĂ A DAT MAREA LOVITURĂ! NIMENI NU MAI ȘTIA NIMIC DE EL, DAR S-A ÎMBOGĂȚIT DUPĂ..

Dacă în 2001 acuza că i s-a furat un bilet la loterie de un milion de dolari, Stelian Ogică s-a mai cumințit și se pare că este la locul lui. Mai mult, „Spaima Loteriei” nu mai vrea să apară la TV și nici să fie în lumina reflectoarelor, așa că s-a concentrat pe afaceri.
Stelian Ogică a dat lovitura! „Spaima Loteriei” s-a îmbogățit, însă nu oricum, ci de pe urma unei afaceri de milioane, la propriu.
Astfel, în cadrul unui interviu, Ogică a mărturisit că a intrat în domeniul construcțiilor și că a reușit să ridice, dar și să vândă un cartier cu nici mai mult, nici mai puțin de 21 de vile, în apropierea Capitalei. S-a cumințit, s-a săturat de petreceri și este tare ambițios, căci vrea să ridice un alt cartier, de 30 de vile!
”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri.
Nu mai sunt Stelian Ogică de altădată. Adio petreceri, adio cluburi, adio nopți pierdute, adio femei. Astea toate sunt pe interes, multe chiar perverse, nu mi-e frică s-o spun. Or, Ogică de azi nu mai este copilul de ieri‘‘, a declarat Stelian Ogică pentru Impact.ro.
Nu a renunțat la Loterie
Într-o notă de ironie, Stelian Ogică a mărturisit că și acum mai cumpără câte un bilet la loto.
„Mai cumpăr rar câte un bilet la loterie, mai mult ca să provoc soarta. Îmi iubesc familia, mă ocup de ea, sper ca nepotul meu, Ivan, să ajungă un mare fotbalist. Sper să fii moștenit ceva din talentul tatălui său (e vorba despre fostul mijlocaș dinamovist Adrian Ropotan) sau poate chiar de la mine, fiindcă puțin știu că am făcut și eu fotbal de performanţă, când eram junior. Am fost stelist de mic, nu fecesebist, atenție, și prieten bun cu Belodedici. Ba chiar un fel de stelist disperat.
Azi nu mai e la fel. Fotbalul de azi nu mai e fotbal, e doar o bătaie de joc. Dar îmi pun acum toate speranțele în Ivan. E încă mic, dar cred că dacă va iubi mingea, și așa pare, va face carieră în fotbal. Eu îi voi sta alături‘‘, a mai adăugat Stelian Ogică.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *