Stenograme din dosarul fraților Tate. Cei doi au cerut fetelor să își retragă plângerile și au încercat să îi atragă pe George Simion și Diana Șoșoacă de partea lor

luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.

A. Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.

Aceștia au promis și o răsplată pentru politicieni, deși nu se știe exact care ar fi fost aceasta.

Frații Tate rămân în arest

Frații Tate rămân în arest încă 30 de zile. Tribunalul București a decis în ședința de marți prelungirea cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare pentru frații Tate și înlocuirea sentinței în cazul celor două inculpate Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, care au primit arest la domiciliu.

Cobra și Tristan Tate au fost reţinuţi de procurorii DNA după ce în data de 29 decembrie 2022 au avut loc cinci percheziţii, în Capitală şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor.

Mai apoi, la începutul lunii ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care cei doi frați controversați sunt cercetaţi.

laur