Suma incredibilă pentru care Anca de la Strehaia ar putea face închisoare! Soția lui Leo va primi peste două săptămâni hotărârea definitivă

Peste mai puțin de două săptămâni, Anca de la Strehaia va primi o sentință definitivă prin care ar putea merge la închisoare.

Peste mai puțin de două săptămâni, Anca de la Strehaia va primi o sentință definitivă prin care ar putea merge la închisoare.

In articol:
S-a ales praful de milioanele familiei
Cum a ajuns Anca de la Strehaia să fie condamnată?
Pe 20 ianuarie se judecă apelul în dosarul soției lui Leo de la Strehaia, acuzată că a încălcat termenii de suspendare a unei pedepse cu închisoarea pe care a primit-o cu trei ani în urmă. Mai precis, Anca de la Strehaia ar putea intra la închisoare pentru 7 luni pentru doar 9.395 lei.

S-a ales praful de milioanele familiei
Este greu de crezut, dar adevărat: familia lui Leo de la Strehaia nu are această sumă pentru a-i achita datoria Ancăi și pentru a o scăpa pe aceasta de închisoare . Asta în condițiile în care Leo s-a lăudat că în urmă cu mai mulți ani ca a dezgropat mai multe kilograme de aur lăsate de tatăl său, în valoare de câteva zeci de milioane

de euro. Toți banii s-au dus, iar acum Anca de la Strehaia a ajuns în situația incredibilă de a plăti cu zile de libertate.

În 2017, o echipă de la o firmă de distribuție a energiei electrice a intrat în curtea familiei lui Leo și a constatat căimobilul în care acesta locuia la Strehaia era conectat ilegal la rețeaua de curent .

Între companie și familia Mihai, contractul fusese întrerupt cu câțiva ani înainte, tot pe motiv de neplată. În urma constatării, proprietarul imobilului, Anca de la Strehaia, s-a ales cu dosar penal iar prejudiciul cauzat de aceasta a fost calculat la 11.000 lei.

Cum a ajuns Anca de la Strehaia să fie condamnată?
În 2017, femeia a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere. În acest timp, ea trebuia să facă muncă în folosul comunității și s-a angajat în fața instanței să achite toată suma.

Cu puțin timp înainte de terminarea perioadei de supraveghere, Anca de la Strehaia nu plătise decât aproximtiv 1.700 lei, motivând că nu are de unde să scoată atâția bani. Judecătorii nu au crezut-o și pe 26 noiembrie 2020 au anunțat-o că trebuie să meargă la închisoare pentru că a încălcat termenii supravegherii. Femeia a făcut însă apel, iar acesta se va judeca pe 20 ianuarie 2021.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.