“Sunt infometata si nu pot sa merg la magazin!” A fost o legenda a muzicii si a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, azi este de nerecunoscut! Boala care a transformat-o

Cum arată acum cântăreața Sinead O’Connor. Celebra artistă a recunoscut că suferă de depresie de 15 ani, având nenumărate gânduri negative. Sinead O’Connor a trecut prin multe tentative de suicid de-a lungul anilor, recunoscând că mereu trăiește cu frică. Cum a ajuns să arate acum?

Cum arată acum cântăreața Sinead O’Connor. Boala a distrus-o!

Cum arată acum cântăreața Sinead O’Connor. Cântăreața irlandeză a recunoscut în 2017 că se luptă de mulți ani cu depresia. Sinead O’Connor  a distribuit pe Facebook un clip video de 12 minute în care povestea că suferă de tulburări psihice și că a ajuns la capătul puterilor. În imagini, artista apare plângând, strigând că are tendințe sinucidale. Sinead a ajuns în această situație din cauza singurătății, mărturisind că s-a gândit să-și pună capăt zilelor pentru a scăpa de această situație. Chiar dacă are patru copii, vedeta a spus că relația cu aceștia nu este una bună. ” Nu sunt persoane în viaţă mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boală nu ţine cont de persoană. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură”, 

Ajunsă la 55 de ani, cântăreața și-a rugat fanii să o ajute cu sfaturi, iar pe unul dintre conturile de Twitter, Sinead a publicat mesaje despre cât de greu îi este în această perioadă. „În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”, a povestit artista. Vedeta a revenit pe Twitter a doua zi și și-a asigurat fanii că este bine acum și că a găsit un serviciu de livrare. „Sunt fericită : )”.

Sinead O’Connor a divorțat după 16 zile de la căsătorie

Sinead O’Connor a devenit cunoscută în 1990 după succesul cu piesa „Nothing Compares To You”, compusă de Prince. Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video și Best Post-Modern Video. Mai mult, O’Connor a fost nominalizată la alte trei categoriii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

Pe plan personal, vedeta a avut parte de momente extrem de dificile. În 2011, aceasta a anunțat că se desparte de soțul ei la doar 16 zile de la nuntă. Relația lor se stricase încă din ajunul Crăciunului, din cauza presiunilor făcute de cei din anturajul soțului. „Unele persoane din viață lui, care nu m-au întâlnit niciodată, și-au format păreri despre mine pe baza a ce au citit în media. Am pornit într-o goana sălbatica în căutare de «iarba» pe care s-o fumez în noaptea nuntii, dat fiind că eu nu consum alcool„. Cum toate acestea l-au afectat prea mult, cântareata a decis să-i „redea libertatea„: „O femeie trebuie să fie bucuria soțului ei„, scria Sinead.

laur