Survivor Romania 2021! Cine a fost eliminat in ultima editie.

Survivor Romania 2021. Pentru eliminare au fost propusi 3 concurenti: Costi Ionita, Roxana Nemes si Alexandra Stan. Costi Ionita si Roxana Nemes au fost propusi sambata seara, iar Alexandra Stan duminica. Ultima propunere a venit de la Zannidache.

In urma voturilor trimise de public, Costi Ionita a fost eliminat. Artistul s-a clasat pe ultimul loc in preferintele publicului. Costi Ionita, in varsta de 43 de ani, este cel mai varstnic concurent din echipa Faimosilor. Totusi, artistul era cel mai calm si echilibrat din echipa. Mentionam ca acesta nu a luat parte la niciun conflict.

Ce a spus Costi Ionita dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

„Nici nu regret nimic, nici nu ma bucur de ceva anume. E foarte important in viata unui om sa fie echilibrat si sa primeasca orice fel de veste cu tarie, cu seriozitate. Mi-a placut foarte mult aici, am invatat foarte multe lucruri. Este o experienta extraordinara si o recomand tuturor care o sa aiba posibilitatea si cam asta este. Eu merg inainte, ceea ce am de facut o sa am de facut si o sa fac lucruri minunate si marete”, a declarat Costi Ionita. Artistul le-a promis celor din echipa Faimosilor ca va da o mare petrecere in Romania, dupa ce concursul se va termina.

Costi Ionita este al doilea concurent din echipa faimosilor care a parasit concursul Survivor Romania. In editia precedenta a fost eliminata solista Amna

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *