TÂNĂR DIN BÂRLAD, GĂSIT MORT ÎNTR-O PARCARE DIN LONDRA. FAMILIA ESTE DEVASTATĂ DE DURERE

Un tânăr din Bârlad a fost găsit mort într-o parcare din Londra. Vlad avea 31 de ani și a plecat în străinătate pentru un viitor mai bun. 

Vlad Gheorghe terminase Facultatea de Geologie, dar nu a găsit niciun loc de muncă în țară. Așa că a decis să plece în străinătate pentru o soartă mai bună, dar și pentru a-i răsplăti pe părinții lui, care au făcut sacrificii ca el să poată studia. Destinul însă i-a fost altul.

Tânărul muncea în Londra. În ziua fatidică, el a plecat la muncă la ora 6:00, însă n-a mai ajuns. Vlad Gheorghe a fost găsit mort, a doua zi, într-o parcare din Londra. Inima lui a încetat să mai bată și și-a găsit sfârșitul departe de cei dragi.

Vlad Gheorghe era singur la părinți, iar cei care l-au adus pe lume sunt devastați de durere după aflarea veștii. Părinții lui Vlad sunt bolnavi și șomeri. Costul repatrierii este de aproximativ 4000 de euro, sumă pe care aceștia nu și-o permit. Împreună, însă, putem să-i ajutăm să-și vadă unicul copil pentru ultima oară.

„Vestea cã propriul și singurul copil, Vlad Gheorghe a plecat din viațã lor, a lãsat brusc în urmã tristețe și durere, un loc gol ce nu se va putea umple vreodata. Faptul cã nu își vor mai auzi copilul la telefon sau nu vor mai face pregãtiri pentru venirealui acasã, i-a aruncat într-un hãu al durerii. Pãrinții au o ultimã dorințã … Sã își vadã și sã își atingã fiul pentru ultima oarã. Le putem împlini dorința usturãtoare de a-și vedea feciorul pentru ultima datã și pentru a-l conduce pe ultimul sãu drum, ajutând cu orice sumã de bani pentru a-i repatria trupul neînsuflețit”, a precizat Carmen Suciu, membrul fondator al Asociatiei „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt.

Conturile în care puteți dona sunt:

RO03BTRLRONCRT0232376101 – BANCA TRANSILVANIA pe numele Gheorghe Viorel – în lei
RO50BTRLEURCRT0232376101 – BANCA TRANSILVANIA pe numele Gheorghe Viorel – în euro  

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.