TARIFUL CERUT DE MONICA GABOR PENTRU O NOAPTE DE AMOR, PE VREMEA CÂND ERA PROSTITUATĂ. CÂT TREBUIA SĂ SCOȚI DIN BUZUNAR, PENTRU O PARTIDĂ

Monica Gabor a fost în centrul a numeroase controverse, de-a lungul timpului. Înainte de a deveni soția lui Irinel Columbeanu, șatena a avut un trecut pe care cu siguranță a vrut să-l dea uitării la orice pas. Mai exact, Monica Gabor a practicat prostituția.
Monica Gabor avea numai 16 ani atunci când a ajuns prostituată. Una dintre fostele sale colege, Crina, a vorbit deschis despre perioada în care ea și Monica Gabor făceau sex pe bani.
Cât cerea Monica Gabor pentru o partidă de amor
Crina a mărturisit că tariful lor era de 150 de lei pentru o partidă de sex oral și normal, 200 de lei ora și rareori făceau și sex anal. Pe vremea când se întâmplau aceste lucruri, Monica Gabor nu avea decât 16 ani, iar colega ei, Crina, numai 15 ani. Cele două se cunoșteau dinainte, din Bacău, iar în București ajunseseră să fie colege de apartament.
„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job”, şi-a început tânăra povestea, pentru click.ro.
„Prima dată, a fost la ziua unui domn foarte influent. Fusese chemată acolo la o petrecere privată cu foarte mulţi bărbaţi şi câteva fete care erau, la fel, dame de companie. Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei.
La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră” a spus tânăra, pentru sursa citată.
Atât Crina, cât și Monica Gabor au fost victime într-o rețea de prostituție condusă de Dinu Damaschin, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă. Cei trei au fost arestaţi în decembrie 2011.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *