TATĂL ANDREEI BĂLAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ FIICA LUI A FOST INTERNATĂ LA SPITAL „AM FOST FOARTE ÎNGRIJORAT”

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, marți, după ce, în noaptea anterioară, nu a putut dormi din cauza unor dureri insuportabile la nivelul abdomenului.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare.

De asemenea, specialiștii au precizat că un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de o durere severă. (CITEȘTE ȘI: Avem singurele imagini cu Andreea Bălan înainte de a fi internată. Ipostazele care prevesteau noile probleme de sănătate ale cântăreței)

Chiar dacă greul și marile dureri au trecut, cântăreața este încă internată în spital și stă departe de fiicele ei, cărora le-a adresat un mesaj emoționant joi, de pe patul de spital.

,,Ella si Clara ???????? sunt iubirile mele care imi dau putere, ele ma implinesc la cel mai profund nivel si pentru ele lupt in fiecare zi sa fiu sanatoasa ca sa pot sa am grija de ele ????️????????????”, a scris artista în dreptul fotografiilor.

„Am fost foarte îngrijorat când am aflat”

În aceeași ordine de idei, din perspectiva de părinte, tatăl Andreei Bălan i-a transmis câteva cuvinte de încurajare fiicei lui, contactat fiind de CANCAN.RO.

„Am fost f îngrijorat de cum am aflat ca fiica mea este din nou  internată la clinica Sanador si am tinut legatura permanent cu ea si cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament si ma bucur ca a trecut peste problema medicală.

Îi transmit pe această cale că tata o iubeste si-i doresc sa fie mereu sănătoasă și fericită lângă nepotelele mele, Ella si Clara!”, a transmis Săndel Bălan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

 

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *