Tavi Clonda și Gabriela Cristea se gândesc să apeleze la un psiholog pentru fiica cea mică. Cu ce probleme se confruntă Iris

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt părinții a două fetițe care le umplu sufletul de fericire, dar îi fac să trăiască și momente extrem de grele, căci nu este ușor să crești copii de vârste apropiate. Tocmai de aceea, acum o problemă cu care se confruntă Iris le dă mari bătăi de cap celor doi. Astfel că fosta prezentatoare TV dar și soțul ei se gândesc serios să apelezele la un psiholog pentru a le veni în ajutor.

Iri își pune părinții la încercare.
Gabriela Cristea este hotărâtă să apleze la un psiholog.
Cine a spus că rolul de părinte este ușor, s-a înșelat amarnic și vedem asta chiar în familia cuplului vedetă, format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi amorezi de bucură de o familie de excepție, însă atunci când fetițele lor, care au de respectat anumite reguli în familie, au o problemă înseamnă că și ei au o problemă.

Deși fiica cea mare nu le-a dat atâtea bătăi de cap, căci spune artistul, că a avut doar o perioadă scurtă în care plânsetele ei se auzeam mereu în timpul nopții, nu același lucru putem spune și despre cea de-a doua fetiță. Se pare că Iris își dorește ca anii ei de copilărie să fie ținuți minte de cei doi părinți, astfel că mofturile ei de peste timpul nopții s-au transformat în momente de panică și îngrijorare pentru fosta prezentatoare TV și soțul ei.

Tavi Clonda mărturisește că mezina familiei are un obicei pentru care ei au și cerut sfatul medicului lor, căci i-a cam îngrijorat și continuă să o facă, pentru că nu văd nicio rezolvare în a-și face copilă să nu mai renunțe la haine atunci când doarme.

”De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Ei bine, nu doar fostul concurent de la ”Tecunosc de undeva” este cel îngrijorat, căci Gabriela Crsitea putem spune că a trecut la un alt nivel. Pe vedetă, mamă fiind, nu a mulțumită răspunsul dat de medic, iar acum, după ce fiica i-a distrus lenjeriile, pătuțul și salteaua, se gândește serios să ceară sfatul și unui psiholog. Ba mai mult decât atât, la Antena Stars, diva a spus că dacă cineva are o soluție ca fiica ei să nu se mai dezbrace și să nu-și mai facă facă nevoile în pat trebuie să îi dea de veste pentru a se mai liniști lucrurile și în familia lor.

”Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții, Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”, a adăugat și Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Fetele lu`Tavi by Gabriela Cristea”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.