Teo Trandafir a făcut o dezvăluire incendiară după 15 ani:

Teo Trandafir a vorbit la Europa FM despre adoptia Maiei, vedeta i-a marturisit lui Toader Paun ca Maia nu a fost adoptata, ci asteptata.

L-am intrebat pe Dumnezeu daca trebuie sa fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a raspuns si asa a aparut Maia.”

Sunt atat de fericita, am facut un site care se numeste teoriashow.com, unde public aceste podcasturi de 4 minute in care oamenii se regasesc. La final pentru ca a vorbit de Mircea Badea, vedeta le-a urat ascultatorilor o vorba comuna: Oameni buni va doresc sa aveti bucurii mici si dese.

Teo Trandafir s-a mutat intr-o casa noua cu fetita ei, Maria. Vedeta n-a vrut sa faca o investitie o investitie pe viata, asa ca a ales sa stea cu chirie. Prezentatoare tv si-a dorit o schimbare radicala in viata ei, asa ca a decis sa se mute.

Teo si Maia sunt extrem de fericite in noua casa.

Cele doua sunt mandre de noua locuinta, iar prezentatoarea tv a marturisit ca isi impart una alteia treburile casnice si se inteleg de minune.

„A fost prima si ultima casa pe care am vazut-o. Am vazut-o, am contactat proprietarul si am luat-o. Aici traim. Nu vreau sa miroasa a ceapa in casa, asa ca nu prea mai gatesc. Noi nu prea iesim din casa”, a declarat Teo, la Kanal D.

Ori de cate ori are o decizie importantai de luat, Teo se consulta cu fiica ei, iar fara acordul ei nu face niciun pas. Din fericire,

Maia a fost foarte multumita de noua casa: „De cand am intrat, mi-am dat seama ca aici este acasa. Adica, ma asteptam sa fie o casa mai rigida, dar e chiar o casa calduroasa, primitoare si mi-a placut foarte mult”.

Teo si Maia inca se acomodeaza cu noua casa si in fiecae zi descopera lucruri noi. Un detaliu important este ca Teo s-a hotarat sa nu aiba internet wireless in casa: „Ne cam fura si pe una, si pe cealalta. Am zis ca ce avem pe telefon ne ajunge!”

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *