TEO TRANDAFIR A VORBIT DESPRE CÂȘTIGURILE DIN TELEVIZIUNE! CE SALARIU AR AVEA VEDETA DE LA KANAL D.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească. De-a lungul timpului a schimbat mai multe posturi de televiziune, însă la fiecare s-a spus că a fost destul de bine plătită. Cum speculațiile au fost multe, vedeta a decis să vorbească despre acest subiect.

Teo Trandafiri poate să fie văzută de ceva ani de zile la Kanal D, audiența pe care o face cu emisiunea sa este una destul de mare, așa că toată lumea presupune că vedeta primește un salariu uriaș. Au existat mult speculații pe această temă și s-a spus că ar încasa 20.000 de euro pe lună de la Kanal D, potrivit bugetul.ro.

Însă, Teo Trandafir a dezmințit zvonurile și a declarat că în realitate salariul ei este mult mai mic, iar că astfel de sume sunt complet exagerate.

Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a declarat vedtea pentru libertatea.ro.

„Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare”
Recent, în cadrul unei emisiuni tv, Teo Trandafir a vorbit despre sumele câștigate din televiziune și despre banii pe care i-a încasat de-a lungul timpului. Aceasta a declarat că în ciuda zvonurilor nu este atât de bogate pe cât și-ar dori, dar că nu duce lipsă de nimic. A mai explicat că banii nu sunt importanți și că în viață de multe ori i-a pierdut, dar a știut cum să îi înmulțească la loc.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *