Toni Iuruc a dat-o de gol pe Simona Halep! Ce se întâmplă după acuzațiile de dopaj. DA, e adevărat

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Acuzațiile de dopaj i-au adus suspendarea și acum este implicată într-un proces complicat. Este susținută, însă, de cei dragi, iar fostul ei soț rămâne un sprijin pentru ea, chiar și după divorț.

Cum va scăpa Halep de suspendare

Marea jucătoare de tenis a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, un medicament care se află pe lista substanțelor interzise. Se pare că Halep este foarte încrezătoare și are un plan bine stabilit ca să iasă din această încurcătură.

Toni Iuruc este convins că fosta lui soție nu a greșit cu nimic și are încredere că va reuși să își dovedească nevinovația. În plus, a dezvăluit faptul că are o echipă bună în spate, care face tot posibilul ca să câștige procesul. Au o strategie bine pusă la punct, ce îi va ajuta să răzbată.

“Oamenii au o strategie de apărare. Este un caz destul de complex. Are o echipă de avocaţi, ea este singura care poate să răzbată.”, a spus Toni Iuruc, potrivit observatornews.ro.

Și Stere Halep a intervenit și a declarat că are încredere în fiica sa și este convinsă că își va dovedi nevinovația. Spune că ei niciodată nu au greșit în fața lui Dumnezeu și cu atât mai puțin acum.

Cum s-ar fi contaminat Simona Halep

Răzvan Itu, unul dintre candidații la șefia FRT, a vorbit despre cazul Simonei Halep. Acesta a precizat că merită luată în calcul și posibilitatea ca ea să se fi contaminat din cauza alimentelor consumate. În urmă cu câțiva ani, și el ar fi consumat carne contaminată.

Spune, însă, că ar fi trebuit să fie mai atentă la alimentele pe care le consumă, dar știe că este sinceră și mereu spune adevărul. Este o persoană asumată, care mereu a spus ce probleme are si a reușit să câștige încrederea oamenilor

„În mod normal, nu trebuie să-ți prepare cineva băuturile fără ca tu să știi. Cred că este posibilă și o contaminare, prin atingerea unui produs sau un altfel de mod. În Argentina, când am fost în 2017-2018, carnea a fost contaminată. Conținea deja produse de doping și ni s-a spus să evităm carnea de vită și de porc, deoarece conțin elemente care îți dau putere. Șansele sunt foarte mari să-și dovedească nevinovăția, pentru că Simona este o persoană onestă și deschisă. A spus tot timpul ce probleme are.”, a declarat.

laur