Totul despre cea mai mare suferință din viața lui Tavi Clonda: „Au murit când m-am născut!”

Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Tavi Clonda ascunde o suferință uriașă! Soțul Gabriela Cristea a vorbit despre drama vieții lui, în cadrul reality show-ului „Fetele lui Tavi”.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi sunt iubiți pentru naturalețea de care au dat dovadă în modul în care își expun mariajul, dar și pentru firile transparente pe care le au.

Astfel că Tavi Clonda a dezvăluit în fața camerelor de filmat, una dintre cele mai mari suferințe ale sale care dăinuie încă de când era un copil. Soțul Gabrielei Cristea a mătturisit că a crescut fără bunici, iar asta pentru că atât tatăl mamei lui, cât și tatăl tatălui său, s-au stins din viață chiar în anul în care el s-a născut.

„Eu când m-am născut, în același an, cei doi bunici ai mei au murit. Eu m-am născut în septembrie și ei au murit undeva în primăvară. Copiii mei nu au bărbat bunic. Înafară de mama, care e bunica lor, nu au și atunci mă bucur foarte mult când Gelu reușește să suplinească această lipsă a unui bunic bărbat”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Cântărețul a recunoscut că și-ar fi dorit să îi cunoască și că au deși bunicile lui au fost extraordinară, au existat momente în care a simțit lipsa bărbaților.

„Ele simt nevoia de ambele sexe, ca și bunici și atunci neavând partea masculină ca bunic mă bucur că Gelu reușește să se joace cu ele. Eu am avut 2 bunici, dar mi-a lipsit tot timpul partea masculină”, a continuat soțul Gabrielei Cristea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *