Tragedia prin care a trecut Alexandra Ungureanu in urma cu cativa ani! Putina lumea isi mai aminteste

Putina lume stie, insa Alexandra Ungureanu a trecut prin momente extrem de dificile in urma cu ceva vreme.

In articol:
Alexandra Ungureanu a trecut prin momente grele cu ambii parinti
Alexandra Ungureanu isi doreste trofeul cel mare de la “Bravo, ai stil!Celebrites”
Alexandra Ungureanu a trecut prin momente grele cu ambii parinti

Concurenta “Bravo, ai stil!Celebrities” care se lupta pentru marele trofeu a trecut si prim momente extrem de grele pe car ecumva le vrea cat mai uitate. Viata a incercat-o de mai multe ori pe Alexandra in momentul cand ambii ei parinti au fost foarte grav bolnavi. Mama Alexandrei a avut cancer de col uterin, iar tatal cancer de colon, ambii bolnavi in acelasi timp. In acele momente, cantareata a suferit enorm, insa si mai mare durerea a fost in momentul in care unul din parinti s-a stins, respectiv tatal.

Citeste si: Andreea Tonciu, surpriza uriasa din partea sotului de ziua ei de nume!
I-a mai ramas doar mama cu boala careia a luptat pana in panzele albe pentru a o face bine si a reusit. Timp de doi ani a cautat tratamente atat recomandate de medici specialisti cat si cele naturiste care intr-un final au dat roade, iar mama ei s-a insanatosit. Cele doua sunt nedezlipite, iar Alexandra are grija ca mamei ei sa nu-i lipseasca niciodata nimic. Intr-o postare pe Instagram Alexandra chiar a facut o marturisire emotionanta spunand ca mama ei este cea care ii da putere si echilibrul de care are nevoie.

Alexandra Ungureanu isi doreste trofeul cel mare de la “Bravo, ai stil!Celebrites”

Acum, cantareata lupta pentru trofeul cel mare in cadrul competitiei “Bravo, ai stil!Celebrities”, drum care nu ii este pavat numai cu bune. Alexandra si-a deschis sufletul in fata fanilor si le-a spus ca ar vrea de acum incolo ca lacrimile ei sa fie doar de fericire si nu de tristete, asa cum s-a intamplat in cele mai recente editii. “Imi doresc ca data viitoare sa fie doar lacrimi de fericire. Pentru că vreau să merg mai departe, indiferent de obstacolele care mi se arată în față. Vreau să-mi demonstrez mie că pot ajunge până în finală, când câștigătoarea e stabilită doar de aprecierile și voturile voastre. Știu că e o mare provocare, dar mai știu ca vă am aproape pe voi și că îmi sunteți alături necondiționat. Iar asta e, pentru mine, cel mai mare câștig. Vă mulţumesc și vă îmbrățișez pe fiecare în parte”, a mai spus Alexandra.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.