TRAGEDIE DE REVELION. UN TÂNĂR DE 20 DE ANI, TATĂ A DOI COPII, OMORÂT ÎN BĂTAIE. GLUMA CARE I-AR FI ADUS SFÂRȘITUL

Un tată de doar 20 de ani dintr-o comună din Prahova a fost bătut cu bestialitate și înjunghiat de mai mulți indivizi până și-a dat ultima suflare. Se pare că o glumă nefericită pe care a făcut-o la petrecerea i-ar fi determinat pe asasini să recurgă la gestul șocant.

Crima s-a petrecut în localitatea Dumbrava din Prahova. Mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la o petrecere. La un moment dat, între petrecăreţi a izbucnit un scandal, care s-a mutat în stradă.

Tânărul a fost urmărit de mai mulţi prieteni de pahar care au sărit pe el cu bâte, obiecte ascuţite, ba chiar şi un lanţ, anunţă ziarulincomod.ro. Victima a supravieţuit iniţial atacului şi a ajuns aproape de casă, unde o rudă a observat-o şi a sunat la ambulanţă. În scurt timp, însă, tânărul a murit, din cauza hemoragiei puternice provocate de o plagă înjunghiată.

Martorii au mințit despre cele întâmplate
Imediat după incident, ancheta a fost preluată de poliţiştii prahoveni care au fost nevoiţi să descâlcească minciunile celor care au participat la petrecere. Aceştia au declarat la început că tânărul de 20 de ani s-ar fi sinucis. Rănile erau însă de o gravitate prea mare pentru a fi provocate de însăşi victima.

Aşa că anchetatorii au început să-i ia la bani mărunţi pe toţi cei prezenţi la petrecere. În cele din urmă, s-a conturat o variantă a motivului pentru care victima a fost ucisă.

Și totuși, cu ce le-ar fi greșit
Potrivit anchetatorilor totul ar fi plecat de la o glumă nepotrivită făcută de tânărul de 20 de ani. Acesta şi-ar fi stins ţigara în paharul cu băutură al unui alt petrecăreţ. Dacă la început au fost doar reproşuri şi acuzaţii spuse pe un ton violent, după scurt timp, lucrurile au degenerat şi s-a trecut la ameninţări şi apoi la bătaie.

La un moment dat, victima a reuşit să fugă. A fost însă urmărit. Indivizii l-au prins din urmă şi au tăbărât pe el cu tot felul de arme albe. Loviturile mortale au fost provocate de patru suspecţi, toţi participanţi la aceeaşi petrecere interzisă în pandemie. Ei au fost duşi la audieri, însă unul singur este reţinut ca principal suspect al omorului, cel care l-ar fi înjunghiat pe tânărul de 20 de ani, tată a doi copii, cel mai mic abia născut.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.