Tragedie fără margini: Doina Ghițescu a luat foc în cimitir! Medicii au dat vestea tristă :

Doina Ghițescu este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de la noi din țară. Celebra doamnă a scenei românești a avut parte de curând de un incident extrem de grav și a fost la doar un pas de o tragedie, după ce a luat foc chiar în cimitir.

Doina Ghițescu a fost incendiată

Doina Ghițescu și-a văzut moartea cu ochii pe data de 23 august, eveniment pe care nu îl va uita toată viața ei. Artista a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce a mers într-un loc de veci să recite câteva versuri patriotice în memoria eroilor căzuți pe front în 1994.

Actrița mărturisește că a luat foc la propriu din cauza unei lumânări. La început simțea miros de ceva pârlit, fără să se gândească la faptul că poate veni de la ea, după care și-a dat seama ce petrecea. Hainele, peruca din plastic și tot ce avea pe ea erau în flăcări și simțea durerea până în măduva oaselor. Focul devenea din ce în ce mai puternic și era greu de suportat.

”Era focul puternic, ardeam ca o torță. Am avut arsuri de gradul doi spre trei. Am simțit că miroase a porc pârlit și am crezut că e din natură, dar nu era așa, eram eu, de fapt. Eram eu care miroseam. Am început să strig că ard. Simțeam o dogoare mai puternică decât canicula de afară”, a mărturisit actrița.

Actrița a fost transferată, pe atunci, de urgență, la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii i-au acordat imediat primul ajutor și apoi a început tratamente stricte pentru a se vindeca, pentru că s-a ales cu arsuri de gradul doi și trei. Nici acum nu se simte pe deplin bine și mai are dureri, dar a fost norocoasă și a scăpat cu viață.

Doina Ghițescu s-a luptat singură cu flăcările

Doina Ghițescu a mărturisit că este extrem de dezamăgită și rănile din suflet nu i se vor vindeca niciodată, în condițiile în care nimeni nu s-a apropiat de ea pentru a o ajuta. Deși vedeau că se luptă cu flăcările, priveau temători și se îndepărtau de ea, pe motiv că riscul de a interveni era mult prea mari.

În plus, cineva chiar ar fi intervenit și i-a făcut mai mult rău decât bine, în timp ce alții au scos telefoanele mobile și filmau momentul pentru a-l distribui pe rețelele de socializare. Unii luau apa din borcanele de la florile de pe morminte, ceea ce i-a infectat și mai mult rănile. Un singur tânăr, în vârstă de 30 de ani, a dat dovadă de responsabilitate și i-a dat o mână de ajutor până când au venit echipajele de salvare.

laur