Tragedie în lumea maneliștilor! A murit un cântăreț celebru

Lumea maneliștilor este îndoliată! O veste tragică lovește astăzi pe toți iubitorii de muzică. Unul dintre cei mai iubiți artiști a murit în mod fulgerător, la doar 41 de ani. Toată lumea este șocată, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

A murit manelistul George Oprea

George de la Urziceni, așa cum era cunoscut după numele de scenă, a plecat dintre noi în urmă cu doar o zi. Celebrul manelist avea numai 41 de ani, dar de ceva timp se lupta cu o boală gravă. Medicii au făcut tot ce se putea pentru el, dar clarinetistul a pierdut lupta cu viața.

În urmă cu mai mult timp, medicii i-au pus un diagnostic necruțător: cancer la plămâni. Acesta a lupta mult timp cu boala și credea că o va învinge , dar se pare că organismul lui nu a mai rezistat.

Familia nu a făcut declarații despre cele întâmplate, dar cert este că toți sunt în stare de șoc și se pregătesc de înmormântarea la care nu s-ar fi gândit niciodată. Trupul neînsuflețit al artistului fiind depus la capela cimitirului Sfântul Ilie din Capitală, unde cei care îl iubesc pot merge să îi aducă un ultim omagiu.

George de la Urziceni a colaborat cu nume mari de-a lungul carierei sale, precum Ninel de la Brăila, Neluță Neagu, Robert Lele, acordeonistul Ionică Minune sau Constantin Fulgerică.

laur