Tragedie în lumea muzicală! A pierit subit, la doar 22 de ani

În ultima vreme, tot mai mulți tineri și-au pierdut viața în cele mai tragice moduri. O mulțime de artiști și alte persoane cunoscute au plecat din această lume înainte de vreme, lăsând în urmă durere și suspine. Aflăm acum că o tânără cântăreață a murit la vârsta de doar 22 de ani.

A murit cântăreața Emani

Lumea muzicală este îndoliată. După ce am pierdut în ultima vreme o mulțime de artiști importanți și iubiți, aflăm acum că a plecat dintre noi una dintre cele mai iubite cântărețe a tinerilor. Se numea Emani și avea mare succes în plan muzical, datorită stilului său special și excentric.

Emani, regina R&B, așa cum îi plăcea să i se zică, s-a stins din viață în cursul nopții de joi, dar producătorul ei a făcut anunțul mult mai târziu. Toată lumea a fost șocată să primească această veste, mai ales pentru că știau că este o tânără sănătoasă, fără probleme, la care nimeni nu se aștepta să plece atât de devreme.

Colaboratorul ei a precizat moartea prea târziu, pe motiv că familia ar fi decis așa. În plus, a refuzat să dea prea multe detalii din același motiv. Fanii și cunoscuții au reacționat imediat pe rețelele de socializare și nimeni nu a putut crede că a avut loc o asemenea tragedie.

Nu se cunoaște cauza morții

Este de precizat faptul că nu se cunoaște cauza exactă a morții, pentru că producătorul  de discuri J Maine a refuzat să o menționeze. Tot ce a avut de zis a fost că este absolut marcat de pierderea unei persoane așa de minunate cum era Emani, la doar 22 de ani.

Părinții artistei sunt și ei în stare de șoc și nu vor să facă declarații despre acest subiect, deși fanii sun nedumeriți. Tatăl acesteia, Darryll Johnson, i-a adus pe Twitter un omagiu fiicei sale, din care reiese disperarea și tristețea nemărginită, dar fără a preciza cauza exactă.

„Mulțumesc copilul meu, pentru lumina ta. Ești veșnic în inimile noastre. Tati te iubește atât de mult. Odihnește-te în pace fetiţa mea. Te iubesc pentru totdeauna # Emani22”, a scris acesta.

La început s-a precizat că ar fi murit în urma unui accident de mașină extrem de grav, dar mai apoi au apărut și alte zvonuri, conform cărora ea și-ar fi pierdut viața după o supradoză de droguri. Niciunul dintre cele două scenarii nu a fost confirmat.

laur