Tragedie în lumea sportului! Un antrenor de la Steaua a pierit în accident rutier

În ultima vreme auzim de tot mai multe tragedii care ne înfioară. Primim acum vestea dureroasă că un antrenor celebru de la Steaua a pierit în accident rutier grav. Medicii au făcut tot ce se putea pentru el, dar, din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

A murit Dumitru Dobre

Aflăm astăzi că Dumitru Dobre, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de box din România, a plecat dintre noi joi, în urma unui teribil accident rutier produs în București, pe Șoseaua Chitilei. Anunțul tragic a fost făcut de clubul sportiv CSA Steaua, care a anunțat prin intermediul paginii de Facebook că maestrul boxului nu mai este printre noi.

„Drum lin, Maestre! Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a antrenorului lotului de box, juniori și cadeți, DUMITRU DOBRE. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis clubul CSA Steaua pe Facebook.

Din primele informații aflăm că Dumitru Dobre se întorcea acasă și era la volan. În mașină se afla împreună cu soția și un tânăr care se afla pe scaunul din dreapta. Anchetatorii spun că lui Dumitru i s-ar fi făcut rău la volan, pentru că așa reiese din acțiunea sa. Antrenorul ar fi virat spre stânga, a intrat pe contrasens și a intrat sub un TIR, mișcare ce i-a fost fatală.

În urma impactului, acesta a suferit răni grave, iar intervenția salvatorilor a fost inutilă. După ce au fost scoși dintre fiare, cei trei au fost transportați de urgență la spital. Dumitru Dobre a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde medicii au încercat, fără succes, să-l readucă la viață. Ceilalți doi pasageri sunt și ei în stare extrem de gravă.

Dumitru Dobre a cochetat cu actoria

Dumitru Dobre a avut o carieră de excepție, dar cel mai mult l-a ajutat în ascensiunea sa rolul pe care l-a avut în filmul „Caisă”, desemnat la Gala Premiilor Gopo drept cel mai bun film documentat din 2018.

Filmul era despre eforturile unui antrenor român, care face tot ce poate pentru a transforma copiii cu situații defavorizate în campioni. Printre ei a fost și un copil poreclit Caisă, cu care bărbatul a avut o relație specială, de unde a venit și numele documentarului de pe Netflix.

laur