Tragedie în Tulcea. Un copil a fost găsit mort în mașina de spălat

Caz cutremurător la Tulcea. Polițiștii au fost anunțați că un copil de 7 ani a fost găsit fară viață în cuva unei mașini de spălat.

Deocamdată anchetatorii nu au oferit date despre cauza morții copilului sau despre vinovați. Polițiștii au sesizat și Direcția pentru Protecția Copilului Tulcea.

Criminaliștii au fost anunțați marți seară, prin dispeceratul 112, că un copil de 7 ani a fost găsit mort în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din Tulcea. Polițiștii au ajuns odată cu un echipaj medical de la ambulanță, însă băiețelul era decedat.

În casa se aflau părinții copilului, dar și sora de trei ani a băiețelului. Nimeni nu știe foarte clar ce s-a petrecut.

Criminaliștii susțin că victima nu are urme de violență pe corp și cel mai probabil cauza decesului este asfixierea. Rămâne de văzut cum de a fost posibil că cel mic să rămână blocat acolo.

Deocamdată anchetatorii au anunțat doar că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și că au cerut o necropsie medico-legală, pentru a înțelege cum s-a întâmplat tragedia. Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *