Tragedie in viața lui Florin Călinescu! 😞 Din păcate fiul său

Carismaticul jurat de la Românii au Talent are întodeuna glumele la el și debordează de o energie pozitivă molipsiotoare. Însă, puțini știu drama ascunsă din viața lui Florin Călinescu. Actorul a trecut prin clipe teribile. Ce s-a întâmplat cu soția acestuia?

Tragediile din viața juratului de la Românii au talent
Florin Călinescu se numără printre titanii televiziunii românești. Acesta a debutat ca actor și a contribuit la formarea televiziunii de la noi. Însă, dacă pe plan profesional Călinescu se bucură de succes, nu la fel au stat lucrurile și pe plan sentimental.

Actorul a fost căsătorit cu Ana Maria Călinescu, de profesie actriţă iar la doi ani de la căsătorie a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță. Însă, la vârsta de doar cinci luni inima fetiței a încetat să mai bată, după care s-a stins din viață. Între 1986 și 1988 actorul și soția sa au devenit din nou părinți. Luca și Petru aveau să aducă din nou soarele în viața celor doi părinți încercați de soartă.

Însă, fericirea nu a durat mult, iar în 1996 soția lui Florin Călinescu a primit un diagnostic cumplit. Ana Maria Călinescu suferea de cancer esofagian. Deși, s-a luptat din greu cu boala de dragul familiei, aceasta a pierdut lupta și s-a stins din viață. În anul 2005, juratul de Românii au Talent și-a înmormântat soția care a murit fix în ziua în care ar fi trebui să împlinească 47 de ani.

Moartea soției a avut un puternic impact asupra lui Florin Călinescu care a rămas singur pe lume cu doi copii minori cărora trebuia să le explice că mama lor a trecut în neființă. Pentru că s-a despărțit cu greu de sufletul său pereche, actorul a dormit zile la rând în mașină în apropierea cimitirului pentru a fi mai aproape de Ana Maria.

Tragediile din viața lui Călinescu s-au ținut lanț, iar după șapte ani de la moartea soției, fiul lui cel mic, Luca și-a pus capăt zilelor într-un hotel în Praga. Băiatul suferea de o depresie puternică cauzată de moartea mamei peste care nu a putut trece niciodată. În urma lui, Florin Călinescu a rămas îngenuchiat de durere. Însă, o dată cu trecerea anilor, actorul a învățat să trăiască cu această durere și chiar să o ascundă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *