TRAGEDIE! O cunoscută dansatoare, găsită moartă în apartamentul său ..

Caz de moarte suspectă în Tucria. O cunoscută dansatoare orientală a fost găsită moartă, în apartamentul său. Familia și prietenii au alertat autoritățile, după ce nu au mai putut-o contacta. Apropiații contestă acum ipoteza pe care merg polițiștii. Femeia, în vârstă de 30 de ani, era originară din Ucraina.

O dansatoare de origine ucraineană a fost găsită moartă, cu mâinile legate la spate și cu o pungă de plastic pe cap. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în apartamentul ei din Turcia.

Kristina Novitskaya, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă sâmbătă, în locuința sa din stațiunea Bodrum, de pe coasta Mării Egee. Ea murise cu câteva zile mai devreme. Ușa din față era încuiată cu cheia înăuntru, geamurile erau de asemenea fixate din interior și nu exista nici o urmă de agresiune, pe corpul victimei.

Ce acuze aduc polițiștilor prietenii dansatoarei

Poliția locală spune că ipoteza principală pe care se merge în anchetă este sinuciderea. Prietenii femeii neagă vehement faptul că ea ar fi putut fi în stare de un asemenea gest. Inclusiv datorită modului în care corpul său a fost descoperit.

O descriu pe Kristina ca o „iubitoare de viață” și o fire „veselă” Cu toate acestea, au adăugat că era destul de discretă în privința vieții sale private din Turcia, unde a trăit și a lucrat ca interpretă și instructoare de dans.

„Era o persoană incredibil de amabilă, cu sufletul deschis, dulce, care nu avea să intre niciodată într-un conflict și îi ajuta mereu pe ceilalți”, a spus o prietenă din vremea studenției, citată de Daily Mail.

Era destul de secretă în privința vieții sale private. Toți cei care au cunoscut-o pe Kristina sunt profund șocați. Nu credem că s-a sinucis.”, a mai adăugat ea.

Un alt prieten a spus:

„Este adevărat că nu a postat despre viața ei amoroasă pe rețelele de socializare, dar a fost întotdeauna atât de deschisă, atât de plină de viață și fericită”.
Prietenii au respins ca fiind „ciudate” rapoartele polițiștilor, în care se arată că ar fi devenit deprimată, solitară și suicidă din cauza pandemiei.

Ei au făcut aluzie la un asociat VIP din Turcia, dar nu au dat detalii.

„Este într-adevăr o versiune ciudată”, a spus un prieten. „Kristina avea familie, iar mama ei este la Kiev. Ar fi putut oricând să se întoarcă acasă. Turcia a avut o perioadă destul de plină de viață când turiștii s-au întors vara, Kristina ar fi găsit un loc de muncă. Nu cred în aceste versiuni. Cred că încearcă să acopere cineva important.”, a continuat el.

Poliția turcă a raportat în urmă imaginilor de pe camerele de supraveghere că dansatoarea mu a mai primit vizite, în afară de livrarea de alimente, pe 31 decembrie. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă. Ancheta este, în continuare, în plină desfășurare.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *