Transformare spectaculoasă pentru „Împărații TikTok-ului”! Alexandra și Ionuț Bodi, uluiți de noua lor imagine: „Mi s-a zis că semăn cu Andreea Marin”

Alexandra și Ionuț Bodi nu își pot lăsa fanii prea mult timp de izbeliște! De această dată, „Împărații TikTok-ului” s-au afișat așa cum internauții nu i-au mai văzut vreodată. Cât succes au avut cei doi soți neobișnuiți și cum s-au simțit cu noile înfățișări?

  • Alexandra și Ionuț Bodi, apariție spectaculoasă în fața fanilor
  • Cum s-au simțit „Regii TikTok-ului” cu noile înfățisări

Alexandra Bodi s-a făcut remarcată pe deja celebra platformă TikTok, acolo unde are milioane de abonați care abia așteaptă să îi vadă filmulețele, fie ele dintre cele în care își etalează talentul de bucătătăreasă, fie atunci când se laudă cu mișcările de dans inconfundabile.

Apariție de senzație a Alexandrei și a lui Ionuț Bodi

Alături de ea în filmulețe apare de multe ori și soțul ei, Ionuț, astfel că cei doi se completează perfect nu doar în viața personală, ci și în cea socială, ceea le place foarte mult internauților. De data aceasta însă, vopsită și cu haine noi, Alexandra a mărturisit că trăcătorii chiar i-au spus că seamănă cu celebra „Zână a Surprizelor”, Andreea Marin.

Nici Ionuț nu s-a lăsat mai prejos, și îmbrăcat cu haine de domn cu ștaif, ba chiar și cu numele lui imprimat pe cămașă, soțul Alexandrei a făcut show pe internet așa cum știe el cel mai bine.

Noile înfățișări le-au priit soților „Regilor TikTok-ului”

Întrebați cum s-au simțit în noua ipostază, soții Bodi se declară cei mai fericiți și susțin că vor să își mențină acest stil, cel puțin pentru o perioadă.

„A fost super tare, am fost fericită, m-am distrat foarte bine. Mi-a zis lumea că semăn nu Andreea Marin”, a declarat Alexandra Bodi, la Acces Direct.

Iar în timp ce soția lui se bucura de complimente, Ionuț Bodi i-a făcut și o declarație de dragoste partenerei sale, lăudându-i calitățile sufletești, și nu cele exterioare.

„Pentru mine, nevastă-mea, ori machiată, ori nemachiată, tot nevastă-mea e. EU nu mă iau după machiaj, mă uit la sufletul omului”, a spus, foarte serios și convins, Ionuț Bodi

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *