TRANSFORMARE ULUITOARE AL UNUI OM AL STRĂZII! A FOST MÂNA UNUI CELEBRU STILIST

Un om al străzii a suferit o uluitoare transformare, după ce a ajuns pe mâna unui celebru stilist! Torul cu o tunsoare aplicată, care l-a transformat pe cerșetor într-un adevărat gentleman.
Un stilist francez s-a gândit să facă o faptă bună și, din câte se vede, a reușit. Iar imaginile au devenit imediat virale. David Kodat este stilistul care i-a oferit o tunsoare gratuită omului nevoiaș, care avea părul lung și neîngrijit. „Am avut o perioadă foarte grea, eu și familia mea, când eram mic. Am fost și fără adăpost. Nu am uitat niciodată acele momente. Fac parte dintr-o asociație de caritate și distribuim mâncare în fiecare duminică persoanelor fără adăpost și am avut ideea să le ofer serviciile mele. Coafarea persoanelor fără adăpost îmi permite să-mi țin capul pe umeri și să-mi amintesc prin ce am trecut”, a mărturisit David Kodat.
VEZI AICI CLIPUL
Transformare uluitoare al unui om al străzii! A fost mâna unui celebru stilist
El a mai spus că nu a vrut niciodată să fie frizer, a făcut asta pentru că nu a avut de ales. „Nu eram prea bun la școală și tatăl meu m-a forțat să fac treaba asta, așa că am început foarte tânăr și apoi mi-a plăcut”, a spus el. „Oricare ar fi profesia ta, cred că putem face bine în jurul nostru. Fie că ești frizer ca mine sau orice altceva, poți face bine. Trebuie doar să ne amintim să iubim oamenii”, a punctat David Kodat.
Sursa: Boredpanda.com

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *