Tristețe maximă pentru familia Denisei Manelista! Ce se întâmplă de Crăciun și de Revelion! Detalii EXCLUSIVE

Crăciunul era sărbătoarea favorită a regretatei Denisa Manelista, perioada Sărbătorilor de Iarnă făcând-o pe artistă să fie, cu adevărat, fericită.

Doar că, de ani buni, de când a murit Denisa Manelista, familia ei nu se mai poate bucura pe de-a-ntregul de Crăciun sau de Revelion.

”De trei ani, de când nu mai petrecem Crăciunul alături de Denisa, lucrurile sunt mult, mult mai triste în familia noastră.

Acum, cu această pandemie, nu putem ajunge nici măcar în România, să fim cu toții”,

ne-a explicat Adelina, sora Denisei Manelista, în exclusivitate. Iar din acest motiv, așa cum chiar ea recunoaște, Crăciunul va fi unul foarte trist pentru ea și pentru familia sa.

”Vom petrece Crăciunul acasă, eu, soțul și copiii noștri. Vom mânca, ne vom face daruri și ne vom ruga pentru cei dragi nouă.

Da, normal, voi împărți în memoria Denisei, o fac la fiecare sărbătoare, pregătesc mâncărurile ei preferate și le dau celor care au nevoie de o masă caldă…”, ne-a mai spus Adelina, sora Denisei.

În altă ordine de idei, dacă Crăciunul se anunță unul făcut doar alături de familie, de Revelion și-au făcut niște planuri alături de câțiva amici.

Poate, dacă ne va permite legea, ne vom vedea cu niște prieteni. Dacă nu, la fel, vom sta acasă, ne vom uita la focurile de artificii

și vom intra în noul an sperând la o perioadă mai bună, fără boli, fără tragedii. Și, ca întotdeauna, la începutul noului an, vom spune o rugăciune pentru sufletul Denisei…

Pentru că și mie, și copiilor, și soțului meu, ne este tare dor de ea”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Manelista.

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca.

Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea,

vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie care a îndurerat lumea showbiz-ului, Denisa Manelista fiind una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *