Trucul Feng Shui care te ajută să te îmbogățești! Ai nevoie de o monedă de 50 de bani pusă într-un colț

Internetul este împânzit de acest truc. Unii jură că este adevărat, în timp ce alții sunt în continuare sceptici. Se pare că printre trucurile Feng Shui pentru bunăstarea materială se află și acesta: Pune o monedă de 50 de bani într-un colț al casei. Deși sună puțin a basm, haideți să vedem cum funcționează acest lucru.

Feng Shui-ul este arta prin care îți poți aranja casa sau locul de muncă pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții. Pentru prosperitate materială, trebuie să găsim în fiecare cameră cel mai îndepărtat colț din partea stângă față de ușa de la intrare. Acesta este locul vizat de noi în acest articol.

Se pare că o femeie a pus în acest colț al camerei o monedă care are pe ea cifra 5. Din acel moment viața ei s-a schimbat în bine din punct de vedere financiar. Principalul element Feng Shui este lemnul.

De ce este atât de importantă cifra 5?

Cifra cinci în numerologie înseamn succes, strălucire și bani. Funcționează foarte bine asocierea elementelor Feng Shui cu cele numerologice.

Poți încerca și tu căci în fond și la urma urmei nu ai nimic de pierdut! Spune-ne în comentarii dacî la tine a funcționat sau dacă tu știi alte trucuri care atrag banii în viața ta!

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *