ULTIMA ORA! Ce urmeaza sa se intample. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp…

Rata de infectare în București a atins un nou record și se apropie cu pași repezi de 16 la mia de locuitori. Situația este una dramatică, asta după ieri s-a înregistrat 15,1, iar astăzi, la doar 24 de ore distanță, s-a atins pragul de 15,42.

Varianta Delta a început să facă ravagii în mai multe zone din România, astfel după cum știm cu toții, situația pandemică îndreptându-se spre ce este mai rău.

Potrivit ultimelor date înregistrate la nivel național, autoritățile au fost nevoite să impună noi restricții, atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei neimunizați, mai ales după ce rata de infectare în București,

Capitala României, a a atins astăzi pragul de 15,47 la mia de locuitori, astfel se apropie cu pași repezi de 16 la mie.

Rata de incidență în București a ajuns la 15,42

Astăzi, 14 octombrie, Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a anunțat că incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 15,42 cazuri la mia de locuitori, asta după ce miercuri, rata de infectare a depăşit 15 cazuri la mia de locuitori.

Situația nu este deloc una bună, mai ales după ce autoritățile au anunțat faptul că mijlocul valului patru o să fie la jumătatea lunii noiembrie, ceea ce sperie cu adevărat românii. Totodată, locuitorii se întreabă

acum ce se va întâmpla, dacă vor apărea noi restricții sau dacă va fi introdusă carantina totală, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu un an la nivelul întregii țării.

Masca a devenit obligatorie în spațiul deschis, iar circulația e interzisă pentru nevaccinați

Comitetul Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis deja mai multe restricţii referitoare la purtarea măştii, circulaţia pe timp de noapte, accesul la spectacole si in restaurante, desfăşurarea evenimentelor private, care sunt în vigoare de duminică.

Pentru că numărul cazurilor e tot în crește, s-a luat decizia ca în București să fie introdusă carantina de noapte, motiv pentru care autoritățile

interzis circulația locuitorilor în intervalul 20:00 – 05:00 pentru persoanele care nu s-au imunizat deja cu vaccinul anti-COVID.

Acestea nu pot să mai iasă din locuință decâ în scop profesional sau în anumite situații ce nu necesită amânare, dar care trebuie să fie însoțite de motive bine justificate și dovezi în acest sens.

Mai mult de atât, reamintim că în interiorul restaurantelor accesul se face doar cu certificatul verde prin care să se arate că au fost imunizați, s-au testat sau au trecut prin boală

laur