ULTIMA ORA! DRAGNEA a spus TOTUL despre Klaus Iohannis…

Liviu Dragnea demască jocurile de culise. Fostul lider PSD a dezvăluit cum funcţionează sistemul politic din România.

Liviu Dragnea demască jocurile de culise. Acesta îi aduce acuzaţii grave preşedintelui Iohannis, despre care spune că are un singur scop, protecţia personală. Fostul lider PSD a dezvălui, la Realitatea TV, motivul pentru care Iohannis „va merge cu Cîţu până în pânzele albe” .

„E o dictatură a lui Iohannis, o vede orice om de bună credință care are puterea să creadă asta, chiar dacă a votat sau nu cu el. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat

și el de Iohannis care au câteva obiective majore: primul obiectiv – să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, firmă cu firmă, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv: cum să ia comisioane din ce în ce mai grase. Până în ziua de azi nimeni n-a dat nicio explicație despre zecile de miliarde de euro pe care România i-a împrumutat în acești ani. Aveau tupeu să spună că eu am lăsat România îndatorată. Am preluat România la 36% grad îndatorare, am predat-o la 38%, ei au sărit de 50%.

Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Iohannis a înțeles că România e o țară test dar nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor de afară nu este în siguranță. Lui îi este teamă că după ce nu va mai fi președinte, îl leagă.

Florin Cîţu l-a schimbat pe Stelică de la Justiție, ca Stelică de la Justiție să nu facă propuneri necontrolabile de către Iohannis, să fie controlabile de către ei. Pentru asta merge cu Cîţu până în pânzele albe. Toată lumea asistă la acest

circ PNL – USR – PSD. Românii nu sunt nicăieri în circul asta. Românii nu o vor duce mai bine nici dacă va câștiga Orban, nici dacă va câştiga Cîţu”, a declarat Dragnea în emisiunea „Culisele statului paralel„.

Dragnea a explicat, totodată, motivul pentru care crede că Iohannis va merge la puşcărie după ce nu va mai fi preşedinte.

„România e o țară test, este vorba despre un proiect făcut pas cu pas, centimetru cu centimetru, au vrut să vadă cât poate suporta o țară fără să se revolte.

Au vrut să vadă dacă sunt exemple de oameni puternici pe care să-i facă să dispară. Adrian Năstase s-a bătut pentru a nu subjuga Guvernul serviciilor secrete și România intereselor străine. Pe el l-au luat. Pe mine, care poate nu am fost la fel de important că Năstase, dar am produs câteva măsuri care au adus foarte multă bunăstare.

Este riscul foarte mare pentru a se încheia acest test că Iohannis să fie condamnat. Nu se caută fapte, ci ţinte umane, se caută oameni la

care se aduc niște fapte. Din păcate, în România, aproape orice om poate fi luat oricând pentru orice și în România o firma românească poate fi închisă oricând pentru orice și dusă în faliment.

Nu există lege care să nu poată să fie parazitată de o structura ocultă.

Eu nu am niciun fel de dorința de răzbunare față de nimeni, dar dacă nu se organizează, ajunge acolo. El știe cum lucrează cu Pahonţu,

ce măsuri de siguranță își poate lua sau nu, poate asta e motivul pentru care a dat foc la țară și la Coaliție ca să blocheze numirile la Parchete„, a declarat Liviu Dragnea

laur