ULTIMA ORA! Înmormântarea ARTISTULUI a fost din păcate AMÂNATĂ…

Petrică Cercel a fost infectat cu COVID-19 și internat de urgență în spital. Însă medicii nu au putut să îl salveze, iar pe data de 16 septembrie 2021, organismul său a cedat. Sicriul cu trupul fără viață al lui Petrică Cercel este acum la cimitirul Ghencea din București. 

Acolo va fi înmormântat artistul care a plecat la ceruri înainte de vreme, lăsând un gol imens în sufletele familiei și ale prietenilor.

UPDATE, ora 19:00 / Petrică Cercel este înmormântat acum. Familia a decis ca funeraliile să aibă loc la lăsarea serii pentru a evita aglomeraţia.

Minute în şir familia i-a strigat numele, in timp ce sicriul era dus de la capelă către locul de veci.

UPDATE, ora 16:00 / Înmormântarea lui Petrică Cercel a fost amânată din nou. Conform informaţiilor noastre, funeraliile vor începe la ora 17:00. Nu se ştie încă de ce familia a preferat ca acestea să aibă loc aproape de înserat.

UPDATE, ora 14:45  / Florin Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, a venit îmbrăcat în camașă neagră, de doliu, făcând notă discordantă cu frații săi. 

UPDATE, ora 13:15 / Înmormântarea lui Petrică Cercel a fost amânată. Iniţial, familia programase ca funeraliile să înceapă la 14:30, însă au fost devansate pentru ora 16:00.

UPDATE: La funeralii a apărut și poliția!

Pe ultimul drum va fi condus de rude și prieteni, dar și colegi de breaslă. Rugămintea familiei a fost ca toată lumea care îi aduce un ultim omagiu lui Petrică Cercel să vină la funeralii îmbrăcată în alb.
Deoarece albul reprezintă curățenie și puritate.Petrică Cercel, înmormântat azi la Cimitirul Ghencea. Decizie de neînţeles a familiei.

Doar alb la funeraliile lui Petrică Cercel

Cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret pentru pierderea lui Petrică Cercel. Dar și o rugăminte pentru cei care îl vor conduce pe ultimul drum.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ. Dar, din păcate, soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin să precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu pe contul său de Facebook.

Adi Minune a venit să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Petrică Cercel

Printre cei care au venit să îi aduc un ultim omagiu artistului Petrică Cercel s-a numărat și Adi Minune. Însă, chiar în ziua înmormântării celebrului manelist, familia a luat o decizie de neînțeles: presa are accesul interzis la ceremonia funerară.

Exact așa cum cere tradiția, după înmormântare, la parastas, se va servi berbecuț la proțap. Specialitatea este gătită chiar în aceste momente.

Familia și prietenii își strigă durerea lângă trupul fără viață al cântărețului, Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, fiind surprins în câteva imagini, aproape fără voce de la cât şi-a jelit tatăl: ”Tăticuțule, tată, tată! Floarea mea, frumusețea mea, tăticul meu! Ţi-ai făcut misiunea şi ai plecat”, se deslușesc câteva cuvinte printre suspinele lui Ionuț. 

laur