ULTIMA ORA! Manelistul, chemat să cânte la înmormântarea persoanelor răpuse de coronavirus. Cum a reacționat manelistul: ”Sunt șocat”

Din nefericire, valul IV de coronavirus a luat cu asalt țara noastră. Rata de infectare crește alarmant în toate județele din România, la fel ca și numărul deceselor. Celebrul manelist a fost chemat să cânte

la înmormântarea mai multor persoane care au fost infectate cu SARS-CoV-2 și au decedat. Iată cum a reacționat Tzancă Uraganu când a primit astfel de propuneri!

Tzancă Uraganu a făcut o transmisiune în direct pe pagina sa oficială de Facebook și le-a povestit tuturor admiratorilor săi ce propuneri a primit în ultima perioadă. Mai mult decât atât, manelistul s-a declarat îngrijorat de creșterea cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Tzancă Uraganu, chemat să cânte la înmormântarea persoanelor răpuse de coronavirus

Tzancă Uraganu a dorit să lămurească personal situația și le-a povestit internauților tot ce are pe suflet. A început prin a ruga pe toată lumea să nu se supere pe el, însă este nevoit să nu accepte anumite invitații, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

Celebrul manelist a dezvăluit că, în ultima perioadă, este tot mai des sunat și chemat să cânte la înmormântări. Tzancă Uraganu a subliniat faptul că, atunci când vine vorba despre persoane care au decedat din cauza infectării cu coronavirus, nu își poate pune sănătatea în pericol.

Tzancă Uraganu le-a reamintit tuturor celor care îl invită la astfel de evenimente că are un copil mic acasă și că, din moment ce virusul nemilos se transmite atât de repede, participarea lui la astfel de ceremonii ar însemna că ar pune în pericol și sănătatea fiicei sale, micuța Anais.

Tzancă Uraganu, mesaj important pentru toți admiratorii lui

Manelistul a mărturisit că, din nefericire, este nevoit să refuze invitația la înmormântări, spunând că infectarea cu noul coronavirus nu este o joacă, în condițiile în care tot mai multe persoane mor după ce au fost confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2.

”Sunt șocat de ce văd de câteva zile pe Facebook. Și cunoștințe, și apropiați, din toate părțile, din toate orașele, văd numai oameni care, din păcate, au murit de COVID. Nici nu știu cum să vă spun, dar vă spun din toată inima, am fost sunat din mai multe părți din țară, să cânt la oamenii care au murit de COVID.

Cu mâna pe inimă vă spun, îmi pare foarte rău, nu voi putea să vin absolut nicăieri. E vorba de viața noastră, am copil mic”, a mărturisit Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu și-a cerut iertare în fața internauților, spunând că va refuza să cânte la orice fel de înmormântare anul acesta și că, dacă lucrurile se vor îndrepta în anii următori, va putea participa și la astfel de evenimente mai puțin plăcute.

Manelistul a mai spus că, de când a deschis telefonul mobil, dis-de-dimineață, a aflat numai vești triste, legate de înmormântări. În plus, i-a sfătuit pe toți admiratorii săi să se protejeze și să ia în serios această boală nemiloasă.

Acum câteva luni, Tzancă Uraganu a fost invitat să participe, prin melodiile pe care le scoate, la o campanie prin care să îi îndemne pe oameni să se vaccineze, însă a spus că se va mai gândi la această propunere

laur