ULTIMA ORĂ! Ucraina și-a închis granița cu România! La asta nimeni nu se aștepta! MOTIVUL

Ucraina încă se află în plin război cu Rusia și situația nu se remediază. Lucrurile merg din rău în mai rău si autoritățile au luat acum o decizie extrem de importantă. Aflăm că granițele au fost închise parțial cu România, după ce țara a avut probleme grave cu electricitatea.

Granițe închise cu Ucraina

Ucraina este, în continuare, atacată și pierderile sunt tot mai mari. Din acest motiv, autoritățile sunt nevoite să ia măsuri suplimentare. Astfel, unele dintre punctele de trecere a frontierei cu România şi Ungaria au fost închise, în contextul în care țara se confruntă cu pene de curent după bombardamente rusești.

Astfel, oamenii care ies din Ucraina nu pot fi verificați la graniță, motiv pentru care s-a decis închiderea completă a unui punct de trecere. Anunțul a fost făcut de Serviciul de Stat al Frontierelor din Ucraina.

„Din cauza lipsei de electricitate, înregistrarea persoanelor şi vehiculelor nu se desfăşoară la punctul de control Solotvino, la granița cu România, nici la posturile de control din Kosino şi Dzvinkove, la frontiera cu Ungaria”, a transmis SEF.

Kievul era joi dimineață fără curent electric în 70% din locuinţe, după ce au avut loc bombardamente grave. Erau probleme și cu aprovizionarea cu apă potabilă, care se făcea doar făcea parţial. Potrivit presei ucrainene, alimentarea cu energie electrică a fost restabilită joi dimineață în 16 regiuni ale țării, dar încă mai sunt probleme din acest punct de vedere.

laur