Un an de la moartea Cristinei Țopescu! De necrezut ce se întâmplă în locul în care a decedat jurnalista

A trecut un an de la vestea care a zguduit România din temelii. Un an de când Cristina Țopescu a plecat mult prea

devreme dintre noi! De necrezut ce se întâmplă în locul în care a decedat regretata jurnalistă! Vecinii trec prin momente cumplite!

Un an fără Cristina Țopescu. Un an de când regretata jurnalistă a plecat dintre noi mult prea devreme și a lăsat un gol imens în sufletul tuturor.

Vestea conform căreia Cristina Țopescu a fost găsită suflare în locuința sa continuă să fie un șoc și la un an distanță de la deces.

Conform informațiilor oferite de medicii legiști, fosta prezentatoare TV a pierdut lupta cu viața după ce a suferit un infarct masiv.

Un an de la moartea Cristinei Țopescu! De necrezut ce se întâmplă în locul în care a decedat jurnalista

Astăzi, la un an de la tragica veste, vecinii Cristinei Țopescu trec prin momente cumplite, potrivit impact.ro. Din clipa în care jurnalista a murit, proprietarii locuinței în care locuia cu chirie au încercat de nenumărate

rânduri să scoată casa la vânzare, însă nimeni nu vrea să se mute în locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al jurnalistei, după două săptămâni de la deces.

Cu toate că proprietarii au scăzut suma privind vânzarea complexului rezidențial din zona Tunari, județul Ilfov la suma de 30.000 de euro, clienții interesați de locuință abandonează ideea imediat

după ce descoperă că acolo a murit celebra jurnalistă. Problema cea mai mare cu care se confruntă acum proprietarii constă în fapul că vila nelocuită se degradează o dată cu trecerea timpului, pierzându-și în acest fel din valoare.

Cum a fost descoperită Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a fost descoperită în casa în care locuia cu chirie, după ce o vecină a alertat de urgență autoritățile, pe motiv că

nu a mai văzut-o pe jurnalistă de o bună perioadă de timp. Potrivit datelor anchetei, fosta prezentatoare TV a fost găsită îmbrăcată în haine de casă, în pat, speranțele de viață fiind inexistente.

Regretata jurnalistă a postat ultima dată pe Facebook în cea de-a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2019, în timp ce pe WhatsApp a fost activă până în 28 decembrie 2019. De asemenea, specialiștii sunt de părere că decesul a survenit imediat după aceea.

”Inca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤”, se arată în ultimul mesaj scris de Cristina Țopescu pe Facebook, cu referire la Papa Francisc.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *